Stugor i Skagen

Att hyra stuga i Skagen är verkligen något speciellt. De kända konstnärerna menade att det var ljuset som var annorlunda här och gjorde Skagen unikt. Andra känner att det är den friska vinden, som varierar från lätta vindpustar till kraftiga stormar som blåser genom kropp och själ. Dessutom finns de två haven, Vesterhavet och Kattegatt som möts på toppen av Skagen.

Frågar man en semesterfirare i området, kommer du nog att få svaret: Här finns lite av allt! Men det är omöjligt att få nog - och det är nog svaret på varför många kommer tillbaka för att hyra stuga i Skagen år efter år.

Hyr stuga i Skagen och fascineras av naturen

Populära semesterhus i Skagen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Skagen

Loading...

Semesterhus med pool i Skagen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skagen

Loading...

Omtyckt resmål med speciell atmosfär

Boka en av våra stugor i Skagen och ta till dig kulturen. Besök museum eller de berömda utställningarna av Skagenmålarna, vars verk kan ses på Skagens Museum och i Michael och Anna Anchers hus. Det är lätt att vara kulturell när man besöker denna del av Danmark och genom att hyra stuga i området får du nära till det mesta. Boka en stuga eller ett semesterhus i Skagen och upplev det fantastiska ljuset själv!

Här finns även utmärkta möjligheter till kustfiske och många andra aktiviteter för alla åldrar. Besök ”den tillsandede kyrke” och Råbjerg mile, en mycket stor vandrande sanddyn. En utflykt från en av våra stugor i Skagen till ”grenen”, där Kategatt möter Skagerack tillhör också aktiviteterna du inte vill missa, njut av den sköna brisen eller motstå stormbyarna, här kan du både uppleva naturens skönhet och imponerande krafter.

Boka boende i Skagen hos NOVASOL

Här hos NOVASOL kan du enkelt och bekvämt hyra hus i Skagen. Vi har många stugor på Nordjylland men även i hela övriga Danmark. Dessutom har vi en uppsjö av semesterhus i övriga Europa och vi är säkra på att även du kan hitta rätt boende för dig hos oss. Sök enkelt bland våra stugor här på vår sida genom att kryssa i dina preferenser eller kontakta oss för hjälp. Boka därefter din favorit direkt här online.

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skagen!