Stugor i Lönstrup

Passa på att fira din nästa semester genom att hyra stuga i Lönstrup - den härliga orten på Nordjylland! Här finns underbara små gränder, härliga stränder och kort sagt fantastiska förutsättningar för drömsemestern för både stora och små besökare.

Strandbild från norra Jylland - semester i Lönstrup

Populära semesterhus i Lönstrup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lönstrup

Loading...

Semesterhus med pool i Lönstrup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lönstrup

Loading...

Från stränder till historia

Lönstrup erbjuder förutom sina stränder även kulturhistoriskt intressanta destinationer som Mårup kyrka som byggdes under 1200-talet. Den har på senare år till följd av att havet kröp närmare och närmare minskats ner till bara murarna för att undvika ras. Du som vill hyra stuga i Lönstrup får även nära till Rubjerg Knude på Lönstrup klint. Här har du en fantastisk utsikt över havet och mycket natur och kulturhistoria alldeles utanför knuten.

Med NOVASOL har du ett stort utbud av semesterhus i Lönstrup och över hela Danmark och kan enkelt välja mellan en mängd stugor med bra läge och kan fullt ut njuta av livet nära hav och strand. Våra stugor i Lönstrup ligger riktigt nära en av de härliga badplatserna som ligger som pärlor på rad längs Nordjyllands västkust. Här är strandlivet i fokus och med dess fabelliknande natur och klara himmel finns det massor av tillfällen för njutning. Inte undra på att semesterlängtande gäster vallfärdar hit och vill hyra stuga i Lönstrup sommar efter sommar.

Förutom de härliga stränderna har Lönstrup massor av annan underhållning. Upplev till exempel fiskare som drar upp sina båtar på stranden fulla av dagens fångst. Passa på att pröva fiskelyckan när du bo i en av våra stugor i området. Eller ta en promenad på Strandvejen som dignar av fina gallerier och keramikverkstäder och upplev även den gamla biografen där det under säsong är café och filmvisningar.

Boka din stuga i Lönstrup hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL får du trygghet och säkerhet när du vill hyra stuga och vår långa erfarenhet och noggranna kontroll gör att vi vågar lova en härlig semester. Vi har många semesterhus på Nordjylland, övriga Danmark och rentav nästan hela Europa. Du kan enkelt hyra ditt drömboende direkt här på vår hemsida!

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Lönstrup!