Stugor i Blokhus

Blokhus är beläget på Nordjyllands västkust, inte långt från Lökken, och är känt för att ha en av de bredaste sandstränderna i Danmark. Genom att hyra någon av våra stugor i Blokhus har man Västerhavet som granne, vilket är en väldigt bra utgångspunkt för dig som vill hyra stuga i Danmark.

Njuta va strandliv med stuga i Blokhus

Populära semesterhus i Blokhus

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Blokhus

Loading...

Semesterhus med pool i Blokhus

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Blokhus

Loading...

Idyllisk badort

Att hyra stuga i Blokhus innebär en bländande vit sandstrand, oändligt med varma soltimmar och oemotståndliga bad i havet. Badorten är den perfekta platsen när hela familjen vill ta en avslappnande paus från vardagen. Med ett boende i Blokhus kan du varje kväll få uppleva en magisk solnedgång över det glittrande Västerhavet, vakna till ljudet av vågorna för att sedan ta en lång uppfriskande strandpromenad som avslutas med ett dopp i havet. NOVASOL har ett brett utbud av stugor på Nordjylland och genom att hyra stuga i Blokhus kan hela familjen ta del av badortens skönhet.

Mer än bara sol och bad

Blokhus var tidigare ett gammalt fiskeläge och är nu en av landets mest populära semesterorter. Även många svenskar tar sig till den lilla nordjylländska byn i Danmark, där invånarantalet tiodubblas varje sommar. Förutom de utmärkta strandpromenaderna finns det massor av aktiviteter för både stora och små - golf, bowling, wellness, ridning osv. Under högsäsong har även de många caféerna, restaurangerna och uteställena öppet. Alla våra stugor i Blokhus ligger bra till för att få en aktivitetsfylld semester i Danmark.

Semesterhus i Blokhus

Du som vill hyra hus i Blokhus kan göra det här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. NOVASOL är Danmarks ledande stugförmedling och vi har ett härligt utbud av stugor i Blokhus. Vare sig du vill ha ett semesterhus med uppvärmd pool eller en liten stuga med hög mysfaktor finner du boende i Blokhus hos oss.