Stugor på Mön

Förutom stugor på Lolland och på övriga Danmark har NOVASOL även härliga semesterhus på Mön. På denna vackra ö i Danmark finns mycket att göra och framförallt makalösa möjligheter att koppla av från stressig vardag. Boka ditt boende på Mön hos oss på NOVASOL så har du en alldeles egen stuga eller ett semesterhus att njuta av under semestern. Friheten med ett eget hus gör att du kan styra semestern efter hur just du vill ha den.

Upptäck Möns Klint med semesterhus som bas

Populära semesterhus i Mön

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mön

Loading...

Semesterhus med pool i Mön

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mön

Loading...

Unik natur på Mön

Mön är först och främst känt för sin unika, orörda natur som förtrollat människor sedan urminnes tider. Du kan bekvämt njuta av öns skönhet genom att hyra stuga hos NOVASOL. Möns Klint med de vita kritklipporna som reser sig lodrätt från det turkosblå havet är i en klass för sig. Nedanför finns långa stränder av svart flinta, härliga att spatsera omkring på i kvällssolen. Fantastiska är också de kilometerlånga sandstränderna och naturområdena med urskog, betesmarker och hedmarker. Bokskogen går ända fram till stupet och kontrasten är häpnadsväckande. Hyr någon av våra stugor på Mön och upplev allt det vackra!

Kyrka på Mön i Danmark

Semester på grannön Bogö

Hos NOVASOL hittar du även härliga stugor på Bogö, alldeles intill Mön. Genom att hyra stuga på Bogö kan du uppleva en helt annan natur, en helt annan men lika vacker miljö. Samtidigt har du direkta förbindelser till Mön, Falster och Själland. På så sätt har du alla möjligheter att göra dagsutflykter till många olika destinationer och semesteraktiviteter och samtidigt lugnet när du återvänder till ’ditt’ semesterhus på Bogö.

Upplev allt vad ön erbjuder

Sydsjälland, med Mön och Bogö, är rik på varierande kulturminnesmärken: Liselund slott, kyrkor med kalkmålerier i världsklass, gravhögar och Medeltidsbyn Stege, som även är huvudstad på Mön. Bland moderna semesteraktiviteter kan du alltså även dyka ner bland historia och minnen när du bor i en av våra stugor på Mön. Området är också som skapt för en aktiv semester på cykel, till häst eller på öns vackra golfbana. Den växlande kusten är en utmaning för sportfiskare och seglare.

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Danmark på mer eller mindre alla destinationer. Detta då vi är Danmarks lednade stugförmedling. Här på vår hemsida kan du både söka och boka ditt drömhus, i vårt stora utbud hittar du härliga villor och enklare stugor över hela Europa. Vi har lång erfarenhet och en välfungerande trygghetsförsäkring och vi är säkra på att även du blir nöjd när du bokar hus hos oss.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga på Mön eller övriga Danmark!