Stugor på Lolland

Med en av våra stugor på Lolland får ni en semester full med aktiviteter för hela familjen. På Lolland finns bland annat Lalandia, Knuthenborg Safaripark, Ålholm Automobilmuseum och ubåten i Nakskov. Med en av våra stugor på Lolland får du nära till allt! Knuthenborg Safaripark är ett äventyr för sig, både för barn och vuxna. Här kan man köra i egen bil bland flockar av frigående djur från all världens länder. På Automobilmuseet hittar du bland annat världens äldsta bil!

Semester på Lolland i Danmark

Populära semesterhus i Lolland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lolland

Loading...

Semesterhus med pool i Lolland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lolland

Loading...

Gott om aktiviteter

På Falster finns aktivitetsmöjligheter som Nyköbing F. Zoo, Golf and Fun Park i Marielyst, Krokodille Zoo, Svömmecenter Falster och Medeltidscentret medan Mön och Sydsjälland kan bjuda på BonBon-Land, Möns Klint och Texas Ranch. Kort och gott som finns det mycket för dig som väljer denna del när du ska hyra stuga i Danmark. Marielyst är ett känt semestermål som årligen besöks av många och dit man gärna återvänder om och om igen. För dig som inte vill bo mitt i smeten kan det passa bra att hyra stuga på Lolland och göra utflykter därifrån.

Mön är först och främst unik orörd natur. Möns Klint med de vita kritklipporna, som reser sig lodrätt från det turkosblå havet, är i en klass för sig. Det är även de kilometerlånga sandstränderna och naturområdena med urskog, betesmarker och hedmarker. Ett semesterhus på Lolland låter dig besöka Mön när du vill utan tidspress och du kan verkligen njuta av utsikten!

Lolland är ön för de nyfikna. Hyr någon av våra stugor här och ta en tur mellan Nakskov, Rödby, Maribo, Nysted och Saksköbing, åk på äventyr eller varför inte ta en dagsutflykt ända ner till Tyskland. Med en av våra stugor på Lolland öppnar sig många möjligheter.

Boka din nästa semester på Lolland här

Genom att hyra stuga på Lolland får nu även nära till mycket bra shopping, uteliv och restauranger. Så har du möjligheten att själv forma drömsemestern i din egen takt och helt efter dina önskningar. Hos oss på NOVASOL kan du enkelt söka och hyra stuga på Lolland och även i övriga Danmark och vårt stora utbud av både toppmoderna lyxhus och enklare stugor gör att vi är säkra på att även du kan hitta drömboendet hos oss.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga på Lolland!