Stugor på öarna Langeland och Tåsinge

Öliv på Langeland och Tåsinge

Stugor på öarna Langeland och Tåsinge

Små korsvirkeshus och idylliska små byar präglar de två öarna Langeland och Tåsinge. För många är Tåsinge kanske endast en ö man har passerat på vägen från Fyn till Langeland, men tar man sig tid är Tåsinge mycket mer än bara det. Här lever idyllen i högsta välmåga.

Här hittar du bland annat det charmiga Valdemars Slott, och över hela den lilla ön ligger små idylliska byar utspridda, så att man i det närmaste känner sig förflyttad till förgången tid. Upplev Langeland och Tåsinge genom att hyra stuga eller semesterhus. På båda öarna finner du charmiga stugor för uthyrning men vi har även gott om andra stugor i Danmark.

Också Langeland har många idylliska platser. På den långsträckta ön finner du en lång rad små byar med små charmerande korsvirkeshus, men också nya semesterområden dyker upp. Langeland har allt man kan förvänta sig av en dansk semesterö. Här finner du aktiviteter för både stora och små såsom golf, bowling, segling, ridning och cykeluthyrning. NOVASOL har gott om stugor både på Langeland och Tåsinge!

Populära semesterhus i Langeland-Tåsinge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Langeland-Tåsinge

Loading...

Semesterhus med pool i Langeland-Tåsinge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Langeland-Tåsinge

Loading...

Boka ditt boende i Langeland och Tåsinge

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga eller semesterlägenhet i Langeland och Tåsinge. Som en av de största i Danmark när det kommer till stugförmedling är vi glada över att kunna erbjuda ett brett och unikt utbud av boenden. Faktum är att starten för NOVASOL var i Danmark redan 1968 och mcyket har hänt sedan dess. Idag finner du våra semesterhus i Danmark över hela landet men också våra egna servicekontor. Samtliga semesterbostäder i vårt utbud har också besökts av vår egen personal. Allt för att vi ska kunna ge dig en tyrghhet när du bokar. Välkommen att hitta din favorit i vårt utbud av stugor på Langeland och Tåsinge!