Stugor i Spodsbjerg

Tillbringa sommaren i ett semesterhus i Spodsbjerg! Genom att hyra stuga i Spodsbjerg får du gott om tid att utforska ön Langeland. NOVASOL är Danmarks största semesterhusförmedlare och vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Langeland.

Spodsbjerg ligger på östkusten i mitten av ön Langeland. Öns största stad, Rudköbing, ligger endast några kilometer bort. Ska du hyra stuga i området kan du ta en färja direkt från Lolland till Langeland. Spodsbjerg är framför allt känd för sin hamn och färjeförbindelse med Tårs på Lolland, men här finns även mysiga stränder.

Familjesemester i stuga i Spodsbjerg på Langeland

Populära semesterhus i Spodsbjerg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Spodsbjerg

Loading...

Semesterhus med pool i Spodsbjerg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Spodsbjerg

Loading...

Semestra vid havet i sommar

Tycker du om sol och bad kommer du att trivas i ett semesterhus i Spodsbjerg. I närheten finns fina stränder med sammetslen sand och lugnt hav. Barnen kommer att älska att bygga sandslott och leka i vattenbrynet, de vuxna kan koppla av med en god bok i skuggan. Skulle vädret visa sig från sin sämsta sida, kan du hyra stuga i Spodsbjerg med fri entré till badlandet i närheten.

Genom att bo i en av NOVASOLs stugor i Spodsbjerg får du alla förutsättningar till en härlig semester. Förutom den spännande båthamnen finns här dessutom bra möjligheter till shopping och många trevliga matställen. Ska du hyra stuga på Langeland, kan du även passa på att hyra en cykel så att du kan se dig omkring på den avlånga ön. Cykla till exempel till Rudköbing eller Tranekär slott.

Många stugor att välja mellan i NOVASOLs utbud

NOVASOL har funnits sedan 1968 och har alltså många års erfarenhet av att förmedla stugor i Spodsbjerg. Är du intresserad av hyra stuga på Langeland, kan du ta dig en titt här på hemsidan. Online finner du alla våra stugor i Spodsbjerg. Vi har bland annat enkla stugor, storslagna semesterhus och stugor som är speciellt anpassade efter fiskeentusiaster. När du bokar ett av våra fiskehus får du ofta tillgång till en båt och en fiskrensningsplats. Har du redan hittat din favorit av alla våra stugor i Spodsbjerg? Boka online eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Välkommen att hyra stuga i Spodsbjerg hos NOVASOL!