Semester med närhet till hav och storstad

Hyr en stuga på Nordsjälland och få nära till både storstad och stränder. Med ett semesterhus på norra Själland får du och din familj alla förutsättningar till en lyckad semester. Här på hemsidan hittar du ett unikt utbud av stugor på norra Själland.

Med mindre än en timmes resa från Köpenhamn finner du den praktfulla nordsjälländska kustlinjen med några av Själlands bästa stränder. NOVASOL har stugor på norra Själland vid bland annat Gilleleje, Hornbæk och Dronningmølle som är populära semesterorter. Förutom att sola och bada, finns mycket att göra på nordsjälland.

Upplev Nordsjälland i Danmark

Populära semesterhus i Nordsjälland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nordsjälland

Loading...

Semesterhus med pool i Nordsjälland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nordsjälland

Loading...

En perfekt mix av strandliv och storstad

Tänk att vakna upp i ett semesterhus på norra Själland, äta en god frukost i trädgården och göra upp planer för dagen. Ska du hyra stuga på norra Själland vid Hornbäck får familjen många tillfällen att sola och bada. Här finns breda stränder med finkornig sand och böljande sanddynor. Söker du en strand närmare Köpenhamn kan vi tipsa om Bellevue strandbad.

Att hyra stuga på norra Själland är också ett bra val om du vill se lite mer av ön. Åk på upptäcktsfärd till Köpenhamn där du och familjen kan besöka nöjesparken Tivoli, se operan eller låta de äldre barnen roa sig på nöjesfältet Dyrehavsbakken. Bor du i en av NOVASOLs stugor på norra Själland, kan du åka till Kronborg Slot där Shakespeares drama Hamlet utspelar sig eller ta en tur till Skandinaviens största renässansslott Fredriksborg slot. Båda slotten ligger i närheten av Helsingör.

För den som ska hyra stuga på norra Själland finns många museer att utforska. Här på nordsjälland kan du beundra modern konst på konstmuseet Louisiana, besöka det spännande sjöfartsmuseet i Helsingör eller hälsa på hos den kända författaren Karen Blixen vid Rungsted.

Se mer av Nordsjälland

Det enklaste sättet att uppleva stränderna och slotten, är att hyra stuga på norra Själland. NOVASOL har förmedlat stugor i Danmark sedan slutet av 60-talet och vi är mycket stolta över vårt breda sortiment av stugor på norra Själland. När du hittat din favorit av alla stugor på Själland, är det bara att boka online eller ringa vår kundtjänst.