Stugor på Fyn

Skärgården på södra Fyn

Stugor på Fyn

Nougat, sagor och sköna sandstränder - det är vad som väntar om du ska hyra stuga på Fyn. Med ett semesterhus på Fyn får du utforska den vackra ön i din egen takt.

Vackra ön Fyn är belägen mellan Jylland och Själland i Danmark. Ön är vida berömd för sin förtrollande natur, det imponerande renässansslottet Egeskov slot och den delikata nougat som tillverkas i Odense. Fyns mest kända invånare är sagoförfattaren H.C. Andersen. Som stugförmedling har NOVASOL har ett härligt utbud av stugor på Fyn vid platser som till exempel Assens och Hasmark.

Populära semesterhus i Fyn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fyn

Loading...

Semesterhus med pool i Fyn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fyn

Loading...

Upptäck den sagolika ön

Fyns landskap är omväxlande med idylliska byar i syd och fjordar och bukter i norr. Spritt över hela Fyn finner du en lång rad aktiviteter för både barn och vuxna. Ska du hyra stuga på Fyn kan du passa på att besöka H.C Andersens hus i Odense och köpa med dig lite av stadens berömda nougat. Barnen kommer älska en tur till Odense zoo där de kan träffa många spännande djur.

Det finns många anledningar att tillbringa sommaren i en av NOVASOLs stugor på Fyn. Stränderna är en av anledningarna. Här finns sammetslen sand, mjuka sanddyner och klarblått hav så långt ögat når. När du fått nog av svalkande dopp i havet, är det dags för sightseeing. Ett besök till renässansslottet Egeskov Slot, rekommenderas starkt om du ska hyra stuga på Fyn.

Besök Egeskov när du hyr stuga på Fyn

Boka din nästa semester på Fyn

Att hyra stuga i Danmark är populärt bland oss svenskar. Har man någon gång varit här så förstår man varför. NOVASOL är idag en av Danmarks största stugförmedlare och har ett unikt utbud av stugor på Fyn. Alla våra semesterhus på ön ägs av privatpersoner, vilket gör att du kan se fram emot en mer personlig semester. Våra stugor på Fyn är alla kvalitetssäkrade av kunnig personal på plats.

Är du intresserad av att hyra stuga på ön kan du välja mellan lite enklare stugor, mysiga lägenheter och påkostade hus med till exempel bubbelpool. Alla stugor i Danmark är tillgängliga för uthyrning online, men om du vill ha hjälp, är du varmt välkommen att tala med vår svenska kundtjänst!