Stugor på Römö

Römö, som är sammanbundet med fastlandet via en 9 km lång fördämning och ligger som en oas i Danmarks sydvästra hörn, är en av de 5 frisiska öarna, som ligger längs Sydjyllands västkust.

Denna fina ö i Vadehavet, där du har det storslagna Vesterhavet som granne, har i stort sett allt du kan begära av en dansk semesterö och hos NOVASOL hittar du många stugor på Römö att hyra för din nästa semester!

Njut av stränderna på Römö

Populära semesterhus i Römö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Römö

Loading...

Semesterhus med pool i Römö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Römö

Loading...

Bland Europas längsta och bredaste stränder

Römö har en av Europas längsta och bredaste sandstränder: ca 12 km lång och 1-3 km bred. Här finns gott om plats för alla, du som tycker om att bada, leka, segla och surfa får en riktig jackpot med en av våra stugor på Römö. Vadehavsområdet bjuder också på massor av upplevelser för naturälskaren.

Att hyra stuga på Römö ger dig tillgång till riktigt fina vandringsleder och cykelvägar på ön och fastlandet för att njuta av havsbrisen. Är du intresserad av fågelskådning har du ett litet paradis i ön Römö, året runt är Vadehavet landets viktigaste rastplats för otaliga fåglar.

Tusentals gäster besöker ön varje år och bor i någon av våra stugor på Römö och framför allt under de senaste åren har utbudet av aktiviteter för hela familjen vuxit i rask takt. När du bestämt dig för att hyra stuga på Römö finns väldigt mycket att göra, utmärkta möjligheter finns för en aktiv semester men också stillhet och verklig avkoppling väntar här. Tack vare fördämningen är det lätt att ta sig fram och tillbaka.

Som dagsutflykt från er stuga kan rekommenderas ett besök i Danmarks äldsta stad: Ribe och Vikingmuseet här samt ett besök till Legoland Lejonparken, Sommerland Syd eller Esbjerg Fiskerimuseum. Att hyra stuga på Römö är ett trevligt sätt att lära känna och verkligen uppleva hela den charm som får semesterfirare att återkomma till Danmark år efter år!

Upplev Römö du med!

Välkommen att se våra stugor och semesterhus på Römö, Vadehavets pärla! Här på vår hemsida kan du enkelt söka och boka just ditt drömhus för semestern direkt online.

Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning i Danmark och kan erbjuda hög kvalitet och god service, och naturligtvis ett mycket omfattande sortiment av semesterhus och stugor över hela Europa.

Välkommen till oss för ditt nästa boende i en stuga på Römö!