Stugor i Sönderstrand

Sönderstrand i västra Danmark är ett otroligt populärt semestermål dit många återvänder år efter år för en lyckad semester. Med ett semesterhus i Sönderstrand får du chansen att gestalta semestern och vistelsen helt i din egen takt.

Lei sommerhus i Sønderstrand

Populära semesterhus i Sönderstrand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sönderstrand

Loading...

Semesterhus med pool i Sönderstrand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sönderstrand

Loading...

Strandnära på södra Römö

Sönderstrand ligger som namnet antyder på södra delen av ön Römö i sydvästra Danmark. Mitt bland sanddynor, furuträd och vacker natur ligger våra härliga stugor i Sönderstrand där hela familjen kan njuta av den finaste tiden på året. Den breda sandstranden inbjuder till både lek och avkoppling och du har den inom bekvämt avstånd genom att hyra stuga i Sönderstrand.

Alltid aktiviteter nära

Om du gillar fart och spänning kan du som bor i en av våra stugor i Sönderstrand pröva en tur i en kitebuggy – en slags trehjulig släde som dras fram av ett stort segel och når riktigt imponerande hastigheter. Du kan naturligtvis också på mer traditionellt vis nyttja naturen krafter och vindsurfa eller segla. Gillar du att bada helt naken så ligger öns nudiststrand inte långt härifrån. Ett bra tips om du vill bli brun över hela kroppen.

På Römö finns också fina cykelleder och vandringsstigar som ger mycket bra möjligheter till motion för både erfarna och nybörjare när du ska hyra stuga i Sönderstrand. Du kan också bekvämt göra utflykter till exempelvis Legoland och Ribe Vikingcenter när du bor i någon av våra stugor i Sönderstrand på Römö, är bara några mil bort. Du kan så med en bekväm dagsutflykt uppleva Skandinaviens spännande historia eller uppleva Lego i helt ny form och storhet.

I Skærbæk på andra sidan Vadehavet kan du åka gokart och bowla eller besöka Skærbæk Fritidscenter med olika aktiviteter. Dessutom kan du ta färjan över till det populära turistmålet och Tysklands nordligaste del, ön Sylt med enastående vacker natur. Sportfiskare gör rätt i att hyra stuga i Sönderstrand, längs öns hela kust finns det bra möjligheter till att fånga plattfisk och makrill men även havsöring när det är säsong.

Stugbokning direkt online

Här hos NOVASOL kan du hitta många objekt, du kan hyra stuga i Sönderstrand, på övriga Danmark och även i större delar av Europa. Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning på Römö och Danmark men har mycket mer att erbjuda. I vårt sortiment hittar du tiotusentals hus i hela Europa, av olika storlek och stil, såväl toppmoderna villor med diverse bekvämligheter men också stilla stugor i natursköna områden.

Välkommen till NOVASOL för att hyra hus eller stuga för din nästa semester!