Stugor i Lakolk

Lakolk på Römö är känt i hela Danmark för dess helt underbara strand. Hos NOVASOL kan du hyra härliga och exklusiva semesterhus i Lakolk, alldeles nära den breda sandstranden.

Lakolk är det är äldsta sommarhusområdet på Römö. Det ger området en speciell stämning då du kan se några av Danmarks äldsta semesterhus från så långt tillbaka som 1850-talet. Men stadens huvudattraktion är utan tvivel den otroligt härliga 15 kilometer långa sandstranden som om och om igen blir korad till en av Europas bästa. Vattnets fina kvalité och badvänligheten gör att människor återvänder till våra stugor i Lakolk år efter år för en härlig semester.

Lei feriehus i Lakolk

Populära semesterhus i Lakolk

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lakolk

Loading...

Semesterhus med pool i Lakolk

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lakolk

Loading...

Njut av danskt öliv

Lakolk ligger beläget mellan sanddynor, ljung och hedlandskap. Det ger dig som vill hyra stuga i Lakolk goda möjligheter till vandrings- och cykelturer och vistelse i den friska västerhavsluften. På ön finns dessutom många ridcenter där man kan hyra hästar per timme och uppleva naturen på ett helt nytt sätt. Med någon av våra stugor i Lakolk finns också fina möjligheter för dig som gillar att svinga golfklubban, i närheten finns den lokala golfbanan på 18 välplanerade hål för både den erfarne golfaren och nybörjaren.

Ta utflykter till nära attraktioner

Legoland och Ribe Vikingcenter finns också bara några mil bort när du bor i någon av våra stugor i Lakolk, och du kan bekvämt upptäcka Danmarks och Vikingarnas spännande historia eller uppleva barndomens tjusning på nytt med Lego i helt ny form och storhet.

I Skærbæk på fastlandet kan du åka gokart och bowla eller besöka Skærbæk Fritidscenter med olika aktiviteter. Det finns också goda möjligheter att shoppa i området, genom att hyra stuga i Lakolk kan du enkelt göra dagsutflykter till exempelvis Holsted, Tönder och till och med Tyskland ligger bara några mil bort. Dessutom kan du från Römö ta färjan över till Tysklands nordligaste del, ön Sylt. Även sportfiskare gör rätt i att hyra stuga på Römö. Längs öns hela kust finns det bra möjligheter till att fånga plattfisk och makrill men även havsöring när det är säsong.

Boka ditt feriehus hos NOVASOL

Här på vår hemsida hittar du hela vårt stora utbud och du kan enkelt söka och boka just ditt drömhus. För att du enklare ska kunna navigera mellan våra över 40000 hus i Europa kan du enkelt klicka dig fram till just dina preferenser och får på så sätt hjälp med att välja. Du kan hyra semesterhus på Römö och över hela Danmark men naturligtvis också söderut i nästan hela Europa.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Lakolk!