Stugor i Bolilmark

Semesterorten Bolilmark ligger i natursköna omgivningar bara två kilometer från fördämningen till Römö. Precis i närheten av staden hittar du Lakolk strand som beskrivs som en av de finaste badstränderna i Europa. Men ön bjuder också på andra stora upplevelser som du bäst njuter av genom att hyra stuga i Bolilmark. Det fina stigsystemet inbjuder till härliga vandrings- och cykelturer och på öns norra del hittar man ett spännande fågelreservat.

Stugor i Bolilmark

Populära semesterhus i Bolilmark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bolilmark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bolilmark

Loading...

Sol, bad och härliga stränder

De vackra stränderna omkring våra stugor i Bolilmark bjuder in till sol och bad och ger finfina möjligheter att prova på vindsurfing. För dig som hellre vill stanna på torra land finns kitebuggys, en slags trehjulig släde som drivs fram av ett stort segel och ger en fartfylld upplevelse längs bränningarna för den som vågar.

Du kan också bekvämt göra utflykter till exempelvis Legoland och Ribe Vikingcenter när du bor i någon av våra stugor i Bolilmark, uppleva Skandinaviens spännande historia eller uppleva Lego i helt ny form och storhet. I Skærbæk kan du åka gokart och bowla eller besöka Skærbæk Fritidscenter med olika aktiviteter. Det finns också goda möjligheter att shoppa i området, genom att hyra stuga i Bolilmark kan du enkelt göra dagsutflykter till exempelvis Holsted, Tönder och till och med Tyskland ligger bara några mil bort. Dessutom kan du ta färjan över till det populära turistmålet och Tysklands nordligaste del, ön Sylt. Sportfiskare gör rätt i att hyra stuga i Bolilmark, längs öns hela kust finns det bra möjligheter till att fånga plattfisk och makrill men även havsöring när det är säsong.

Stuguthyrning i Bolilmark med omnejd

Här hos NOVASOL hittar du många olika stugor i Bolilmark att hyra, allt från enklare, mysiga stugor till toppmoderna villor med alla bekvämligheter. Många av våra hus och stugor i Danmark har egen pool och havet är aldrig långt bort. Vi har lång erfarenhet och kan erbjuda branschens bästa trygghetsförsäkring, högsta kvalité och riktigt bra service! Sök enkelt på vår hemsida efter stugor på Römö, semesterhus i Bolilmark och även övriga Danmark, klicka i dina preferenser och boka bekvämt online.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Bolilmark!