Stugor på Fanö

Drömmer du om strandliv, men vill inte åka så långt? Då är det en bra idé att hyra stuga på Fanö. Här på vår hemsida kan du läsa mer om destinationen och välja bland NOVASOLs stora utbud av stugor i Danmark.

Fanös natur och kultur utgör grunden för en härlig semester för hela familjen. Sommaren med strandliv och ljusa nätter är förstås alltid populärt. Men även höstens gyllene färger, vinterns barska stormar och vårens milda dagar inbjuder också till härliga semesterdagar. Du som planerar att hyra stuga på Fanö kan se fram emot en skön semester i naturen.

Sanddynor på Fanö i Danmark

Populära semesterhus i Fanö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Fanö

Loading...

Semesterhus med pool i Fanö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Fanö

Loading...

Upptäck vackra Fanö under semestern

Här på ön finner du allt du kan önska dig för en Danmarkssemester. Med en av NOVASOLs stugor på Fanö får du tillbringa många timmar på stranden. Koppla av på en av öns gyllene sanddynor (klitter) och ta dig ett dopp i det svalkande havet. Tröttnar du på att bada, kan du leta bärnsten med barnen eller testa på att flyga drake, något som är mycket populärt i Danmark.

Tillbringar du ledigheten i ett semesterhus på Fanö finns mycket annat att se och att göra här på ön. Genom att hyra stuga på Fanö får du och din familj ta del av spännande aktiviteter som till exempel drak- eller musikfestivaler, vandra genom Fanös vackra klitt-område eller spela golf. Passa även på att besöka Sönderho kyrka.

Toppen på stuga på Fanö

Ett bekvämt sätt att utforska Fanö på

Blev du intresserad av ett semesterhus på Fanö, kan du hyra ett direkt hos NOVASOL. Stugförmedlaren NOVASOL grundades i Danmark redan 1968 och har sedan många år hyrt ut stugor på Fanö och på många andra platser i Europa. Att hyra stuga på Fanö är ett bekvämt sätt att semestra på. I våra stugor på Fanö finns alltid tillgång till kök där du kan laga en mysig familjemiddag eller värma välling när som helst under dygnet.

Våra stugor på ön har allt från en till fem stjärnor och du kan själv bestämma vilken standard på boendet du önskar. Stugorna bokar du enklast online eller över telefon. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst!