Stugor i Stockholms Skärgård

Hyra stuga Stockholms skärgård

Stugor i Stockholms Skärgård

Stockholms skärgård har alltid varit en viktig del av Sveriges handel och försvar och är ett fantastiskt semesterområde. Människor har länge bott och verkat här, där söt- och saltvatten möts i en mångfald och skönhet utan dess like.

Passa på att hyra stuga i Stockholms skärgård för din nästa semester, du kommer inte att ångra dig!

Populära semesterhus i Stockholms skärgård

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stockholms skärgård

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stockholms skärgård

Loading...

Vart kan man hyra stuga i Stockholms skärgård?

Stockholms skärgård består utav en stor mängd öar, holmar och skär. Närmare bestämt över 30 000 enligt vissa. Detta gör också att du har otaliga platser att uppleva i skärgården under din semester. För att bara nämna några öar och platser du kan hyra stuga i Stockholm skärgård finns:

  • Värmdö - Sveriges sjätte största ö ligger i Stockholms inre skärgård.

  • Vindö - Större ö i den mellersta skärgården.

  • Ingarö - Sveriges 16:e största ö som tillhör Värmdö kommun.

  • Ljusterö - En av mellersta skärgårdens största öar som förbinds med brofärja.

  • Väddö - Norra delen av ö belägen i norra Roslagen.

Avkopplande semester i skärgården

Skärgården bjuder på en fantastisk natur, badställen och sevärdheter. Det finns en verklig uppsjö av aktiviteter för alla åldrar, gott om möjligheter till såväl avkoppling som motion och sport.

Många museer och upplevelser gör att du aldrig behöver ha tråkigt när du bestämt dig för att hyra stuga i Stockholms skärgård, men du behöver aldrig stressa heller, njut av din semester i din egen takt!

Från de flesta av våra stugor i Stockholms skärgård har du nära till allt. Shopping i världsklass och nattliv i Stockholm, storslagen natur bland kobbarna och restauranger och caféer för alla smaker.

Runt skärgården och området runt Stockholm finns många härliga vandrings- och cykelleder som du bäst upptäcker från någon av våra stugor i Stockholms skärgård.

Njut av en semester vid havet

Genom att hyra stuga i Stockholms skärgård får du ofta tillgång till egen båt för dina äventyr bland skär och öar, fiske- eller badutflykter och upptäcktsfärder på Östersjön. Varma sommardagar är det fantastiskt att bada, sola och koppla av, äta gott och njuta av semestern.

Från våra stugor i Stockholms skärgård har du en utmärkt utgångspunkt för en runtom lyckad semester!

Fisket i skärgården är av särklass, och saknar i mångt och mycket motstycke. Årligen vallfärdar fiskare från hela Europa hit för att prova på jakten efter tunga skärgårdsgäddor, laxar och stora havsöringar.

Självklart kan du även fånga abborrar och gös här, samt många andra fascinerande arter som normalt hör hemma i saltvatten.

Här är ett äkta fiskeparadis som uppfyller många fiskedrömmar varje år, med en av våra stugor är du mitt i händelsernas centrum.

Stuguthyrning i Stockholms skärgård med omnejd

Hos NOVASOL kan du tryggt hyra stuga i Stockholms skärgård i vetskapen om att vår långa erfarenhet garanterar dig kvalitet och säkerhet.

Vi har en omfattande stuguthyrning i Sverige och vi är glada att kunna erbjuda boenden för alla smaker.

Använd vår sökfunktion för att hitta stugor som passar just dina önskemål. Kanske vill ni bo nära havet? Då klickar du i önskat maxavstånd till vatten.

Kanske reser du med hund? Då lägger du till husdjur för att bara se stugor i skärgården med husdjur tillåtet.

Kanske är ni ett större sällskap som reser tillsammans? Ange då hur många personer ni är så visas semesterhus som har tillräckligt med sängplatser för ert sällskap.

Vill du hyra stuga billigt, kan du ange önskat maxpris eller sortera på pris.

Kom ihåg också att välja önskad reseperiod. Då ser du enbart stugor i Stockholm skärgård som är lediga under den period som just du vill hyra.

För samtliga våra semesterbostäder gäller att vår egen personal har besökt varje boende innan uthyrningen börjar. Dessutom så ingår vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd automatiskt och kostnadsfritt när du bokar direkt genom oss. Du kan läsa mer om detta i våra Hyresvillkor.

Varmt välkommen att kontakta oss när du vill hyra stugor i Stockholms skärgård.