Stugor i Lappland för uthyrning

Upplev Lappland med en stuga som bas

Stugor i Lappland för uthyrning

Natursköna Lappland har mycket att erbjuda. Här kan ni vandra, rida, åka slalom eller hundspann och uppleva det fantastiska fenomenet norrsken. Att hyra stuga i Lappland via NOVASOL är ett bra sätt att utforska den spännande trakten. Gör en sökning för att hitta din favorit i utbudet och boka sedan direkt online.

Populära semesterhus i Lappland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lappland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lappland

Loading...

En fjärdedel av Sverige

Landskapet Lappland utgör ungefär en fjärdedel av Sveriges yta. Naturen består av djupa barrskogar, forsande älvar och höga fjäll. Sveriges högsta berg, Kebnekaise, tronar över landskapet med sina 2102 meter över havet. Att hyra stuga i Lappland är en bra bas för naturupplevelser. Fiska röding i någon av alla sjöar, vandra i fjällen, rid islandshäst eller åk hundspann. På vintern finns många chanser till utförsåkning och längdskidor.

Om ni tillbringar semestern i någon av NOVASOLs stugor i Lappland får ni mycket att se. Besök det berömda ishotellet i Jukkasjärvi utanför Kiruna, silvermuseet i Arjeplog, Ajtte svenskt fjäll- och samemuseum i Jokkmokk och äventyrsbadet Nordpoolen i Boden. Passa även på att uppleva den underjordiska kyrkan i Lycksele.

Stuguthyrning i Lappland hos NOVASOL

Genom att hyra stuga här får familjen fler valmöjligheter. Ni kan själv bestämma om ni vill tillaga er nyfångade fisk i ert eget kök eller slå på stort och besöka någon av Lapplands restauranger. Passa på att smaka specialiteter som renskav, älg, Kalixlöjrom, pitepalt och tunnbröd.

Det finns många fördelar med att bo i någon av NOVASOLs stugor i området. När ni hyr semesterbostad får ni det bästa av två världar. Ni får en chans att tillbringa semestern i fjällen, samtidigt som ni slipper oroa er för reparationer och kostnader under resten av året. Ni får en plats där ni kan koppla av och kan njuta av samma höga standard som hemma.

Ett klick från alla fina stugor

Längtar ni efter att uppleva norrskenet, kan ni hyra stuga i norra Sverige via NOVASOLs hemsida. NOVASOL har funnits sedan 1968 och är i dag Sveriges största stugförmedling. Vi har ett varierat utbud stugor i Lappland. Alla våra stugor i Sverige är handplockade och besiktade innan de tas in i vårt sortiment.

När ni hyr via NOVASOL så får du trygghet då vårt Trygghetspaket med bland annat avbeställningsskydd alltid ingår när du bokar direkt hos oss. Har du frågor eller vill ha hjälp med att hyra stuga i Lappland är ni varmt välkomna att prata med vår kundtjänst. Om ni mot all förmodan skulle få problem, kan ni alltid kontakta NOVASOL. Välkomna till NOVASOL och någon av våra stugor i Lappland!