Stugor i Västerbotten

Spännande Västerbotten har något för alla! Genom att hyra stuga i Västerbotten får du uppleva trakten i din egen takt och kan njuta av vandringsleder, äventyr och god mat. NOVASOL har ett härligt utbud stugor i Lappland.

Västerbottens län är beläget i norra Norrland och består av landskapet Västerbotten, delar av Ångermanland, södra Lappland och en liten bit av Jämtland. Här finns nationalparken Björnlandet och nära 200 naturreservat där du kan njuta av förtrollande natur. NOVASOL har stuguthyrning i Västerbotten för alla årstider.

Avkopplande semester med stuga i Västerbotten

Populära semesterhus i Västerbotten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Västerbotten

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Västerbotten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Västerbotten

Loading...

Upplev djur, natur och kulinariska delikatesser

Hyr du en av våra stugor i Västerbotten får du en händelserik semester i Norrland. Tycker du om att vara ute i naturen kan du fiska, vandra en bit på den berömda Kungsleden, utforska Björnlandets nationalpark eller cykla längs kusten.

Att hyra stuga i Lappland är också en bra idé om du reser med barn. Här finns många platser att bada på som till exempel insjöar, hav och äventyrsbadet vid Holmsund. Besök Lycksele djurpark, cykla nedför fjället i Hemavan Tärnaby Bike Park eller låt barnen få utforska experimentverkstaden i Umeå Energiverkstad.

Med en av NOVASOLs stugor i området får du även ett utmärkt tillfälle att uppleva länets kultur. Ta en tur till Skellefteå museum med bland annat utställningar om arkeologi, tillbringa någon timme på bildmuseet i Umeå och besök den underjordiska kyrkan i Kristineberg. Missa heller inte chansen att baka tunnbröd, smaka öl från traktens mikrobryggerier eller smaka specialiteter som hjortron, ren- och älgkött, västerbottenostpaj och röding.

Två enkla sätt att boka stuga i Västerbotten

Vill du smaka Västerbottenostpaj i sin naturliga miljö, ska du hyra stuga i Västerbotten. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning och kan erbjuda ett brett utbud stugor i Lappland. Alla våra stugor i Västerbotten är privatägda, vilket gör att NOVASOL kan erbjuda en mer personlig och bekväm semester.

Att hyra stuga i Västerbotten hos oss är tryggt och enkelt. Ska du hyra stuga i Lappland så ingår ett trygghetspaket. Det smidigaste sättet att hyra stuga i Västerbotten är att boka online eller ringa vår kundtjänst.