Stugor i Södermanland

Njut av den svenska sommaren genom att hyra stuga i Södermanland! Med en av NOVASOLs stugor i Södermanland får du en omväxlande semester med både skön avkoppling och spännande aktiviteter. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i hela Sverige i alla storlekar och prisklasser.

Södermanland betyder södermännens land och ligger i östra Svealand. I Södermanlands län finns många vackra sjöar, mysiga städer och härliga Östersjön. Vill du prova på stuguthyrning i Södermanland, kan du exempelvis hyra en av NOVASOLs stugor vid Malmköping, Strängnäs, Trosa eller Oxelösund.

Gör en sökning för att se vårt kompletta utbud av stugor i Södermanland. Du kan boka ditt boende direkt här på vår hemsida och som regel utan att en förfrågan behöver göras först. Alla stugor besöks av våra egna medarbetare innan de läggs ut för uthyrning men de är samtidigt privatägda vilket gör att du har ett unikt och personligt utbud att välja i – välkommen!

Stugsemester i Södermanland, Sverige

Populära semesterhus i Södermanland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Södermanland

Loading...

Semesterhus med pool i Södermanland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Södermanland

Loading...

Ta en härlig semester i Södermanland

Det finns många anledningar att hyra stuga i Södermanland. Med en av alla härliga stugor i Södermanland kan du vandra på en av de fina vandringslederna som till exempel finns omkring Strängnäs, paddla kanot eller hyra flotte, fiska, rida islandshäst, spela golf och segla. Ska du hyra stuga i Södermanland får du även många tillfällen att stressa av, läsa en efterlängtad bok i skuggan och umgås med familjen.

En annan fördel med att hyra stuga i Södermanland är att du aldrig behöver oroa dig över att få tråkigt. Ta en utflykt till Flen för att se nostalgimuseet med miljöer från 1900-talets början, åk med den vackra museispårvägen i Malmköping eller ta en tur till Trosa för att uppleva den vackra staden och Tullgarns slott.

Hyr du en av alla stugor i Södermanland får även barnen en rolig semester. En kort bilresa bort finns Eskilstunas Parken zoo med djurpark och karuseller, Kolmården med djurpark, Bamses värld och karuseller samt Julita med Julita Gård där du kan hälsa på Pettson och Findus. Även Stockholm ligger en kort bilresa bort och här finns mycket för barnen som till exempel Grönalund, Skansen och Junibacken.

Länet Södermanland

I Södermanlands län finns flertalet kommuner som alla har något att erbjuda för din semester. Eskilstuna kommun, som också har den största tätorten i länet (Eskilstuna), ligger i de nordvästra delarna av Södermanland. Mitt i länet finner du Flen där bland annat Malmköping ligger. I öst är Gnesta beläget som, utöver tätoren med samma namn, innefattar Björnlunda och Stjärnhov. Allra längst västerut ligger Vingåker och öster om den kommunen ligger Katrineholm. I söder är Nyköpings kommun beläget där centralorten Nyköping också är residensstad i länet. Oxelösunds kommun finner du i söder vid Östersjön och här är också Oxelösund den enda tätorten. I nordöst ligger Strängnäs som bland annat har den ståtliga domkyrkan som besöksmål. Kyrkan har anor som sträcker sig så långt tillbaka som 12000-talet. I de syöstra delarna av Södermanland ligger Trosa kommun vars tätorter bland annat inkluderar Vagnhärad och Västerljung.

Ett enkelt sätt att återupptäcka Sverige

Man behöver inte åka utomlands för att få en härlig semester. Genom att hyra stuga i Södermanland får du och din familj uppleva både natur och stadspuls. NOVASOL har funnits sedan 1968 och erbjuder stuguthyrning i Sverige. Det enklaste sättet att hyra en av våra stugor i Södermanland är att boka online. Du kan filtrera din sökning baserat på dina viktigaste önskemål här i vår sökfunktion.

Börja med att välja hur många personer som semesterbostaden ska kunna ta emot tillsammans med när ni önskar resa. Då visas ett resultat över alla lediga stugor i Södermanland som du kan boka hos oss. Du kan även välja att filtrera din sökning ytterligare som till exempel om husdjur ska vara tillåtet (om du reser med hund). Andra val är egen bastu, en mysig braskamin, olika varianter av pool och mycket mer. Fullständig information om varje boende står beskrivet på varje semesterbostads egna presentationssida. Detta så att du kan göra ett välgrundat val när du ska hyra stuga i Södermanland. Gör din sökning redan nu för att hitta din nästa semesterbostad.

Välkommen att kontakta oss

Skulle du ha några frågor eller om du föredrar att boka din stuga i Sverige över telefon, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi står redo att hjälpa dig få svar på dina frågor. Kan vi inte svara på din fråga direkt, tar vi kontakt med stugägaren för att säkerställa att du får rätt uppgifter. Skulle du ha frågor under själva vistelsen kan du kontakta stugägaren eller dess kontaktperson (uppgifter står med i dina resehandlingar) men självklart är du även välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att få svar på dina frågor efter bästa förmåga. Vi önskar dig en riktigt härlig semester och hälsar dig välkommen till oss när du letar efter stuguthyrning i Sverige och Södermanland!