Stugor Strängnäs

Välkommen att hyra stuga i Strängnäs med omnejd! Vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, hittar ni den trevliga staden Strängnäs.

Här bor ni nära huvudstaden och kan enkelt ta er dit med bil eller med pendeltåget. Detta öppnar upp för många sköna och roliga äventyr under er vistelse i Strängnäs med omnejd.

Ferienhäuser in Strängnäs

Populära semesterhus i Strängnäs

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Strängnäs

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Strängnäs

Loading...

Småstadsidyll och sevärdheter

Vi ger er tips på några härliga sevärdheter i området:

  • Gyllenhjelmsgatan med klättrande rosor utmed trähusen! Detta sägs vara Sveriges vackraste gata.

  • Gripsholms Slott. Detta får ni bara inte missa. En viktig del av svensk historia finns samlad här.

  • Domkyrkan. Gör ett besök på denna mycket vackert belägna kyrka. På långt håll kan man se den ståtliga domkyrka uppe på Kyrkberget. En kyrka med anor från 1200-talet som dominerar stadsbilden i Strängnäs.

Vill du promenera bland båtar, caféer och restauranger kan vi rekommendera dig att ta dig till Västerviken. 

Arsenalen, Skandinaviens största militärfordonsmuseum, ligger ungefär 5 kilometer väster om Strängnäs och är också värt ett besök. Här finns även ett soldattorp från 1600-talet.

Vill ni se runstenar eller besöka gamla gravfält från vikingatiden kan ni göra det på Stallarholmen och Selaön.

Både kanot- och vandringsleder finns det också gott om. Genom att hyra stuga i Strängnäs får ni möjlighet till både mycket kultur och natur.

Fiskesemester i området

Från våra stugor i området har ni bra förutsättningar för fiske. Både i Mälaren och i de många andra sjöarna i området. Mälaren erbjuder mestadels fritt fiske.

Att hyra stuga i Strängnäs ger dig ibland även tillgång till egen båt tillsammans med stugan (står alltid i husbeskrivningen). 

Kom dock ihåg att alltid kontrollera först vilka fiskeregler som gäller för respektive fiskevatten innan du kastar ut. Kontakta turistbyrån om du har mer frågor om fiskevatten och vad som gäller i de olika sjöarna och vattnen.

Stugor för uthyrning i Strängnäs

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Södermanland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Strängnäs med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Strängnäs kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!