Hyra hus på Gran Canaria

Drömmer du om att hyra semesterhus på Gran Canaria? Genom att hyra hus på Gran Canaria får du alla ingredienser till en underbar semester med sol och bad, aktiviteter och sevärdheter.

Med en areal på 1532 kvadratkilometer är Gran Canaria den tredje största ön efter Teneriffa och Fuerteventura i den spanska ö-gruppen Kanarieöarna. Under flera århundraden har landskapet präglas av naturkrafter och människor. Hyr du semesterhus på Gran Canaria får du många tillfällen att lära känna öns varierande landskap och rika kulturutbud.

Vakantiehuis op Gran Canaria

Populära semesterhus i Gran Canaria

Loading...

Semesterhus med pool i Gran Canaria

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gran Canaria

Loading...

Upplev Gran Canaria på Kanarieöarna

Gran Canaria är belägen strax väst om Västsahara, vilket betyder att oavsett när du bor i ett semesterhus på Gran Canaria, kan du njuta av ett milt klimat. Ska du hyra en av Novasols semesterbostäder på Gran Canaria, kan du njuta av solen vid de populära stränderna Las Canteras vid Las Palmas eller Playa del Inglés. Längtar du efter stillhet, kan du i stället bege dig till stranden Amadores.

Gran Canaria är en ö med mycket att se och att göra. Tänker du hyra hus på Kanarieöarna kan du passa på att se den fascinerande öknen i Maspalomas, den underliga klippformationen Roque Nublo eller de många naturområdena på ön. Bor du i en av Novasols semesterbostäder på Gran Canaria, finns också många aktiviteter att ta sig för. Här på Kanarieöarna kan du vindsurfa, testa på parasailing, spela golf, rida, vandra eller dyka.

Med ett semesterhus på Gran Canaria får du möjlighet till både avkoppling och stadsliv. Genom att hyra hus på Kanarieöarna kan du både besöka de mysiga bergsbyarna och uppleva staden Las Palmas som har ett stort utbud av restauranger, barer och museer. Passa på att besöka det arkeologiska museet och Columbus-museet under vistelsen i staden. Missa heller inte katedralen eller borgen Castillo de la Luz.

Ett enkelt sätt att hyra hus på Gran Canaria

Är du intresserad av att uppleva Gran Canaria, kan du hyra hus i Spanien här på hemsidan eller via vår kundtjänst. NOVASOL har förmedlat semesterhus i Spanien vid Kanarieöarna sedan mitten på 00-talet. Hyr du semesterhus i Spanien via oss ingår även ett trygghetspaket. Välkommen!