Hyra hus Grekland

Hyra hus Grekland

Hyra hus Grekland

På NOVASOL hälsar vi dig välkommen att hyra hus i Grekland - Europas vagga. Besök solens och gudarna land och vandra i antikens fotspår.

Lev dig in i de grekiska myterna och legenderna. Besök Akropolis eller Olympia och känn kraften från svunna tider.

Men Grekland betyder också vita stränder, blått hav och sol. Oavsett vilken region ditt semesterhus ligger i, så finns gudarna redan där och väntar på dig och din familj.

Populära semesterhus i Grekland

Loading...

Semester i Grekland på fastlandet och öarna

Hos NOVASOL kan du hyra hus i Grekland på såväl fastlandet som öarna. Exempel på öar som vi hyr ut semesterhus i Grekland på är Kreta, Andros och Kos.

Här kan du njuta av det grekiska ölivet i din egen takt med utgångspunkt från ett semesterhus eller en semesterlägenhet.

Vi har även härliga semesterbostäder i Grekland på fastlandet som till exempel i Peloponnesos, Pilion och Aten.

Soliga stränder och spännande sevärdheter

De härliga stränderna är naturligtvis en stark anledning till att många väljer att spendera sin semester i Grekland. På så gott som alla öar och vid kusten kan du ta del av sköna sandstränder.

Grekland benämns ju ofta som den västerländska civilisationens vagga och spåren från antiken går att fynda på flera platser. I huvudstaden Aten finner du bland annat Olympen och Akropolis men över hela landet kan du finna spännande sevärdheter såsom Knossospalatset på Kreta och Meteoraklostren i Thessaly.

Fördelen med att hyra hus i Grekland hos NOVASOL – då alla är privatägda – är att du kommer närmare kulturen och får en mer genuin känsla av att vara nära historien.

Hyra hus i Grekland hos NOVASOL

Oavsett vart du väljer att hyra hus i Grekland genom NOVASOL så gör du det tryggt i vetskap om att samtliga semesterbostäder har inspekterats innan de tagits in i sortimentet som en kvalitetssäkring mot dig som gäst. I alla bokningar ingår även ett kostnadsfritt trygghetspaket helt utan extra kostnad.

Vi arbetar året om med att finna nya semesterbostäder som passar våra krav vilket gör att det hela tiden kommer in nya semesterbostäder i Grekland för uthyrning här på vår hemsida. Om du har några frågor kring hur det fungerar med att hyra lägenheter eller hyra hus i Grekland är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hälsar dig välkommen till NOVASOL och våra lägenheter och semesterhus i Grekland!