Hyra hus på Kreta

Sevärdhet på Kreta i Grekland

Hyra hus på Kreta

Kreta är en fantastisk ö på många sätt. Genom att bo i ett semesterhus på Kreta kan du nästan få en känsla av att vara i orienten, inte bara på grund av den härliga temperaturen, utan också livsstilen. På marknaderna kommer du att lägga märke till att det inte är långt till andra kontinenter, utbudet är mycket stort och blandat med varor från Europa och Orienten på ett och samma ställe.

Populära semesterhus i Kreta

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kreta

Loading...

Semesterhus med pool i Kreta

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kreta

Loading...

Mångsidig ö med vacker natur

Kreta är en mycket mångsidig ö som med underbar natur, härliga stränder och ett rikt kulturarv kan erbjuda en semesterupplevelse utöver det vanliga för alla åldrar. Kretas natur är omväxlande och vacker, med sina fyra bergskedjor: de vita bergen i väster, Idabergen i öster, Diktibergen och Sitia. Här finns fantastiska vandringsmöjligheter och makalöst vackra vyer att njuta av som du inte vill missa när du bestämt dig att hyra hus på Kreta.

Kretas kuster bjuder likaså på en fantastisk mångfald. Det växlar mellan branta klippor, långa stränder, små vikar och stora slätter. Ytterligare några öar hör till Kreta, men är till största del obebodda och står under naturskydd, likväl bidrar de till en fantastisk utsikt och otaliga möjligheter för dig som vill hyra hus på Kreta. Du som vill bada och sola kan nästan inte hitta ett mer idealiskt semestermål men även du som är intresserad av historia kommer inte att ångra att bo i ett semesterhus på Kreta. Antikens spår finns överallt på ön och på vissa platser på går historian 6000 år tillbaka i tiden och på många sätt kan du få en känsla av hur det var under Antiken när du bor i ett semesterhus på Kreta.

Hyr hus och njut av Kretas stränder

Boka ditt boende på Kreta hos NOVASOL

Många av NOVASOLs semesterhus ligger i den lugna östra delen av Kreta, nära provinsstaden Sitia med sin charm, vid Rethimnon i närheten av bergsbyarna Adele och Prinos, samt i närheten av Chania. Självklart hittar du våra fina semesterhus även på övriga ön och bland semesterbostäder i Grekland hittar du både stugor och lägenheter på fastlandet och de andra grekiska öarna. Genom att hyra hus på Kreta eller någon av de andra grekiska öarna får du chansen att njuta av härlig privatsfär men samtidigt kan du hamna mitt i smeten och möjligheten att uppleva alla aktiviteter och attraktioner i din egen takt.

Välkommen till NOVASOL för att hyra hus på Kreta!