Hyra stuga i Skåne

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skåne! Att hyra stuga i Skåne och på Österlen är en bra start för en härlig semester! Kom och upplev soliga stränder, gula rapsfält, gröna skogar eller kanske storstadspulsen i Malmö.

Här finns också spännande vattenvägar att paddla längs och några av Sveriges bästa fiskevatten. Kusten längs Skåne är fyrahundra kilometer lång och består ofta av bländvita sandstränder.

För att boka boende i Skåne är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett stort utbud av privat ägda stugor och semesterlägenheter i Skåne för uthyrning. Samtliga semesterbostäder i vårt sortiment har besökts av vår egen lokala personal i Skåne innan uthyrningen börjar. Vi har också ett eget lokalkontor på plats i Ystad som du är välkommen att besöka.

Vi önskar dig en riktigt härlig semester i en av våra stugor i Skåne!

Stugor för semester i vackra Skåne

Populära semesterhus i Skåne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Skåne

Loading...

Semesterhus med pool i Skåne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skåne

Loading...

Ett landskap med stora möjligheter

Även om Skåne till ytan är relativt litet är det fyllt av stora upplevelser. Det är bara att välja om man vill ta del av det genuint svenska eller det kontinentala. 

För många är Skåne kulturens och konstens förlovade landskap. Här finns bildkonstnärer, skulptörer och konsthantverkare, flera av dem världsberömda men även duktiga amatörer. Varje år under påsken äger den berömda Konstrundan rum på Österlen.

Hyra stuga på Österlen - semester i härlig atmosfär

För många som vill hyra stuga i Skåne lockar atmosfären och upplevelserna på Österlen. För dig som väljer att hyra stuga på Österlen finns också intressanta utflyktsmål och sevärdheter. Exempel på vad du kan uppleva här är: 

  • Ale stenar – vid Kåseberga ligger Sveriges största skeppssättning som dagligen lockar stora mängder av besökare under säsong.

  • Glimmingehus – den bäst bevarade medeltida borgen i Norden. 

  • Stenshuvud – Nationalparken med den 97 meter höga utsiktsplatsen där du njuter av panoramautsikt över havet.

  • Brösarps backar – det fanstastiska landskapet och vyerna är närmast sinnebilden av Österlen.

  • Kivik - med sin speciella marknad och äppelmusterier. 

Överallt finns också museer, gamla, välbevarade slott och herresäten och många av dem är öppna för visning. Österlen är väl värt sitt besök – inte bara under sommaren.

Gott om besöksmål

Sveriges keramik-bygd ligger i nordvästra Skåne, med Höganäs Keramik som det mest kända. Barnen skall ju också ha sitt – en tur till Skånes djurpark i Höör blir säkert populärt.

Ta gärna en båttur till den vackra ön Ven och besök Tycho Brahes Museum. Sofiero slott, Helsingborg ’Sundets Pärla’ och tennismetropolen Båstad är också platser som man absolut ska besöka. Besök Malmö, som har utmärkt shopping, en mängd restauranger och möjlighet att över dagen ta tåget över till Köpenhamn. 

Och glöm inte golfbagen – om du ska hyra stuga i Skåne är det aldrig långt till en golfbana. I Skåne finns över 60 golfbanor däribland Barsebäck, Falsterbo och Ljunghusen.

Vad ska ditt boende i Skåne ha?

Då vi har ett mycket stort utbud av stugor i Skåne kan det nästan vara lite svårt att välja ibland. Därför finns vår filtreringsfunktion till hjälp. Med hjälp av den kan du klicka i det som är viktigast för dig vilket gör det lättare att välja. 

Ett tips är att börja med att fylla i de datum du önskar boka. Välj därefter ditt resesällskap - kanske är ni ett större sällskap som reser tillsammans? Eller så reser ni med hund och vill ha en stuga i Skåne som har husdjur tillåtet.

Vill du hyra stuga billigt kan du sätta maxgräns för hyran under den önskade perioden. Vill du istället lyxa till det så välj ett semesterboende med egen pool och/eller jacuzzi. Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus med pool både inomhus och utomhus. Boka en stuga i Skåne redan idag så du inte går miste om ditt drömboende till semestern.

Stugförmedling i Skåne

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Skåne hos NOVASOL.