Stugor i Sjöbo

Välkommen till en stugsemester  och våra stugor i Sjöbo med omnejd. Ett resmål i Skåne med närhet till både fritidsaktiviteter och många härliga upplevelser i naturen. Här bor du med sällan långt till sjö och det centrala läget i södra Skåne gör det också till en bra bas för utflykter i landskapet.

En klassisk skånsk vindmölla utanför Sjöbo

Populära semesterhus i Sjöbo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sjöbo

Loading...

Semesterhus med internet i Sjöbo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sjöbo

Loading...

Upplevelser i naturen

Fisket i Sjöbo är en stor aktivitet både för turister men också för lokalinvånare. Det finns sex olika fiskevatten att använda sig utav och dessa i ett område på 80 kvadratkilometer.

Här finns möjligheter för flugfiske, spinnfiske, mete och pimpelfiske vilket fiskaren väljer beroende på respektive sjö. De sex olika fiskevattnen som finns att tillgå är Vombsjön, Sövdesjön, Snogeholmssjön, Björkdammen, Kejsardammen och Björka-Åsumsåns fiskevårdsområde.

Kom alltid ihåg att kontrollera respektive fiskevattens regler innan ni börjar fiska.

Besöksmål och aktiviteter

Ett besöksmål i området är Elfstrands krukmakeri. Sjöbo var en viktig krukmakarort förr i tiden och detta kan upplevas på Elfstrands krukmakeri. 

På semestern önskar ni kanske att bada och då erbjuder Sjöbo tre utomhusanläggningar under sommaren: Orebadet, Frenningebadet och Östra Färsbadet. Under vinterhalvåret erbjuds en härlig anläggning inomhus. Det finns också badmöjligheter i sjöar runtom i kommunen så som Sövdesjön eller Vombsjön med flera. 

I Sjöbo kommun finns, förutom centralorten med samma namn, ett antal andra, mindre orter. Däribland finner du Blentarp, Vollsjö, Lövestad och Karups sommarby.

Cirka halvtimmen bort så ligger mysiga Ystad som ni absolut ska besöka under er tid här. Hit åker ni för goda matupplevelser, shopping och bad. Eller varför inte bege er ut på en kulinarisk tur runt på Österlen? Upptäck mysiga kaféer och restauranger, gårdsbutiker och massor av design. Ni hittar ett antal perfekta utflykter i detta fantastiska område i Skåne.

Varför hyra stuga i Sjöbo hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Sjöbo med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Sjöbo kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!