Stugor i Malmö

Malmö är den perfekta semesterdestinationen för dig som vill uppleva storstadens puls och närheten till havet och Köpenhamn. Malmö bjuder på många sevärdheter som Öresundsbron, Kastellet och Turning Torso, har ni tur kan ni komma högst upp och ha en vidunderlig utsikt över Öresund, Skåne och Köpenhamn. Att hyra stuga i Malmö med omnejd ger en fantastisk kombination av storstadens brus och er egna privata sfär.

Ferie i Skåne

Populära semesterhus i Malmö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Malmö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Malmö

Loading...

Nöjesliv med närhet till havet och Europa

Genom att hyra stuga i Malmös närhet kan du få uppleva det sprudlande nöjeslivet i staden samtidigt som du kan få utforska lugnet och den fina naturen genom att vandra eller cykla i omnejden.

Besök Ribersborgsparken när du hyr en av våra stugor i Malmö, här finns ett härligt havsbad och man arrangerar många hästtävlingar i fälttävlan här. Alternativen är många när du hyr en av våra stugor i Malmö. En promenad i Pildammsparken ger lugn och ro. Det finns härliga konstmuseer i Malmö med omnejd. Passa även på att uppleva ”Lilla Torg” med alla restaurangerna eller beundra den nya arketikturen i Västra Hamnstaden.

Även du som gillar att golfa gör rätt i att hyra stuga i Malmö. Från våra fina stugor i Malmö har du nämligen nära till flera internationellt erkända golfbanor, bland annat på Barsebäcks Golfklubb. Det finns även mycket fina badmöjligheter i såväl hav som insjö, på bekvämt avstånd från någon av våra stugor i Malmö.

Ta gärna en utflykt över Öresundsbron och besök Ströget, lilla havsfrun i Köpenhamn och kom ihåg Louisiana konstmuseum mellan Köpenhamn och Helsingör. På hemvägen kan du ta färjan mellan Helsingör och Helsingborg och följa kusten med bilen eller tåget och bara njuta av det Skånska landskapet. Har du tid och vill motionera kan du även ta cykeln över bron.

Stuguthyrning i Skåne och Malmö

Genom oss på NOVASOL kan du tryggt hyra stugor i Skåne. Vår långa erfarenhet ger dig säkerhet och kvalitet tillsammans med att vårt trygghetspaket alltid ingår i alla bokningar. Vi har sysslat med stuguthyrning i Skåne sedan många år tillbaka och har utvecklat vår verksamhet till att omfatta hela landet och stora delar av Europa. Välkommen till oss för att hyra stuga i Malmö med omnejd - vi har något för alla!