Stugor i Eslöv

När du väljer att hyra stuga i Eslöv finns gott om möjligheter till upplevelser under semestern. Från att besöka slott, museum och badanläggningar, till rika naturupplevelser. Kommunen och ortens utbud gör att du med en stuga i Eslöv har en utmärkt bas för att få den Skånesemester som just du söker.

Här på vår hemsida kan du boka stugor i Eslöv direkt online. Du kan filtrera din sökning baserat på de önskemål du har. Till exempel om du vill hyra stuga i Eslöv med hund. Om en av våra stugor här tillåter hund, välkomnas de utan extra kostnad (så länge det är max två). Välkommen att hitta din favorit i utbudet. Boka direkt här på hemsidan eller ring till oss så hjälper vi dig gärna.

Ferienhaus Eslöv - Skåne

Populära semesterhus i Eslöv

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Eslöv

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Eslöv

Loading...

I mitten av Skåne

Eslöv är ett av resmålen som erbjuds i vårt totala utbud av stugor i Skåne. Kommunen och centralorten delar här samma namn. Kommunen Eslöv är belägen i mellersta delen av Skåne och centralorten ligger i sig ungefär i mitten av kommunen. Här finner du även mindre orter såsom Marieholm, Flyinge och Stehag. Det centrala läget i Skånes landskap gör att Eslövs kommun gränsar till en rad andra kommuner: Klippans, Höörs, Hörby, Sjöbo, Lunds, Kävlinge samt Svalövs. Med andra ord är det här en utmärkt destination om du vill ha en bas för att åka på utflykter runt om i Skåne.

Slott och museum i Eslöv

Eslöv är en av de kommuner i Sverige som är tätast på slott. Hela nio slott finner du inom kommunens gränser. Varje slott har en egen unik historia att berätta. En, för svenskar, känd julkalender vid namn Greveholm spelades in i slottet Hjularöd i Eslöv. Väl värt ett besök! Andra exempel på slott att besöka här är Ellinge som med anor från 1100-talet är ett av de äldsta herresätena i Skåne.

I kommunen finns också en rad olika alternativ för den som uppskattar att besöka museum. Förutom stadsmuseum finner du här bland annat hembygdsmuseum och Eslövs leksaksmuseum samt flera mindre och spännande besöksmål.

Bad och natur

Flera naturreservat finns också i kommunen och du kan enkelt ta dig till dessa för en promenad i vacker natur och utstakade stråk så att man inte går vilse. Exempel på da naturreservat i Eslöv är Abullahagen, Billingemölla, Borstbäcken, Bosarp jär och Flyinge ängar. Har får ni uppleva vackra färger på hösten och grönska på sommaren och våren. Dessutom är cykling en populär aktivitet i Eslöv. Det finns gott om cykelvägar och kommunen har gjort en karta över alla cykelvägar - både på vanliga cykelvägar och i naturen.

Andra aktiviteter finns också att tillgå i Eslöv. Här finns bland annat en av Skånes två fallskärmsklubbar. Denna hittar du norr om Eslöv. Kanotpaddling i Rönne å och bowling är också exempel på aktiviteter som Eslöv erbjuder.

Under sommarhalvåret finns det ett friluftsbad som är öppet vid namn Karlsobadet. Här finns också ett inomhusbad för vinterhalvåret. En annat badmöjlighet som finns tillgänglig under sommaren är badplatsen vid Ringsjön.

Boende i Eslöv för semestern

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Skåne på en lång rad platser och Eslövs kommunen finns med på listan. Bokar du direkt hos oss så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Paketet innefattar bland annat avbokningsskydd om du skulle bli plötsligt sjuk inför din vistelse. Läs mer i detalj om Trygghetspaketet i våra Hyresvillkor. Varmt välkommen till NOVASOL och våra stugor i Eslöv!