Stugor i Svedala

För att hyra stuga i Svedala till din nästa Skånesemester, är du välkommen till oss på NOVASOL. Här njuter du av en semester med närhet till naturupplevelser men också gott om aktivitetsmöjligheter. Exempel på naturupplevelser finner du vid sjöar såsom Börringesjön och Yddingesjön

Samtliga våra semesterlägenheter och stugor i Svedala samt övriga Skåne finner du här på vår hemsida. Varje boende har först besökts av vår egen, lokala personal innan uthyrningen börjar. Bokar du ditt boende i Skåne för semestern direkt genom oss, ingår dessutom vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt. Du bokar dessutom i vetskap om att NOVASOL har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och vet idag vad stuguthyrning handlar om. Välkommen att hitta din favorit i utbudet av stugor i Svedala.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Svedala

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Svedala

Loading...

Upplev kommunen

Svedala är både namnet på kommunen och centralorten i densamma. I kommunen ligger även orten Bara som är relativt ung. Nuvarande Bara började byggas först på 1960-talet. Den som uppskattar att spela golf, kan ha stött på orten då PGA of Sweden National ligger strax söder om Bara. Här finns två fantastiska 18-hålsbanor, en 9-hålsbana och allt runt omkring som man kan tänka sig av en bana med hög kvalité. Bland annat restuarang och en toppmodern träningsanläggning.

En annan ort i kommunen är Klågerup som har flera historiska inslag. Till exempel ligger här Klågerups slott och även minnessten från Klågerupskravallerna 1811. Den minsta orten i kommunen, Holmeja, ligger inte långt från Malmö Airport. 

Svedala är en ort som har nära till både storstad och småstadslivet. Närheten till Lund, Köpenhamn och Malmö gör att du får en bra utgångspunkt genom att hyra stuga i Svedala för er semester. Önskar ni hellre något mer lokalt finns det massor av gårdsbutiker att välja mellan och köpa något som verkligen kommer från bygden och producerats i närheten både i matform och konstform.

Naturupplevelser i området

Svedalas natur är en sevärdhet i sig att uppleva. Är du istället intresserad av att kolla på fornminnen, slott och kyrkor, finns det historiska vandringar att följa med på i området. Där får ni gå runt bland tinnar och torn, utforska gömda fornlämningar men också besöka möllor och kvarnar som är unika för bygden. Passa även på att besöka museet Torup som visar upp och berättar hur det var att leva i området förr i tiden. 

Önskar ni hellre besöka naturområden, är Romeleåsen och Sjölandskapet att rekommendera. Här finns stora natur- och kulturmiljövärden och friluftsliv är en stor del av detta området. Svedala har även utformat en Slottslinga som man kan följa för att uppleva och se optimalt många slott i området, totalt är denna slinga 2 mil och då får man uppleva vackra vägar, vyer och slott.

Boka boende i Svedala till nästa semester

På NOVASOL kan du hyra stuga i Skåne för semestern på en lång rad olika destinationer. Över hela landskapet finner du såväl stugor och semesterhus som lägenheter för uthyrning. Bland alla destinationer, finner du också flera platser i Svedala kommun. Samtliga stugor i Svedala som du kan hyra genom oss finns tillgängliga här på vår hemsida. Genom att välja den period du vill resa, visas alla stugor som är lediga. Du kan också lägga till de val som är viktiga för just dig. Till exempel om din stuga ska ligga nära vatten, välkomna husdjur, eller ha öppen spis. Allt för att du lätt ska hitta fram till din favorit i utbudet av stugor i Svedala.