Stugor i Torekov

Varmt välkommen att hyra stuga i Torekov hos oss på NOVASOL. Det pittoreska fiskeläget på Bjärehalvön har utvecklats till att bli en populär turistort som årligen lockar många besökare. 

Alla våra lediga stugor och semesterlägenheter i Torekov finner du här på vår hemsida. Skulle allt vara fullbokat – dvs inga stugor visas – så misströsta inte. Året om besöker våra lokala medarbetare nya potentiella stugor i Skåne som kan tänkas hyras ut. Därför tillkommer löpande nya semesterbostäder här på vår hemsida. Samtliga boenden har besökts innan intag och vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd ingår automatiskt när du bokar direkt via oss.

Varmt välkommen till Torekov!

Hus vid vattnet i Torekov på Bjärehalvön

Upplev Bjärehalvön

Torekov är en tätort i Skåne tillhörande Båstad kommun. Orten ligger vackert beläget ute vid havet på Bjärehalvön. Härifrån kan du bland annat ta båten ut till Hallands Väderö. Den vackra ön är ett omtyckt utflyktsmål bland Bjärehalvöns besökare. Faktiskt uppemot 50 000 besöker ön per år. Vandra på ön och njut av den artrika naturen.

På Bjärehalvön kan timmarna också försvinna iväg för den som gillar shopping. Här finner du allt från klädbutiker till loppisar och gårdsbutiker. Besök någon av de lokala butikerna och köp med dig ett minne hem från resan. Eller varför inte lokala delikatesser att njuta av till kvällssolen vid stugan? 

Den som vill aktivera sig, har fina vandrings- och cykelmöjligheter i området. Det omväxlande landskapet bjuder på vandringar i varierande natur. Ta dig ut på två hjul om du vill ta dig snabbare fram. Passa på att packa ner en matsäck och njut av en picknick i det skånska landskapet. Andra omtyckta aktiviteter i Torekov med omnejd är kitesurfing, golf och segling.

Njut av en semester i Torekov

Att bada i havet är självklart för många som väljer att hyra stuga i Torekov under sommaren. Här finns därför gott om badplatser för besökare. Morgonbryggan är en av höjdpunkterna vilken faktiskt har en historia bak till 1800-talet. Gör som många ”rutinerade” och ta på dig badrocken och promenera ner för ett morgondopp från bryggan. Den som uppskattar klippbad kan till exempel ta sig till Näset eller Svarte hallar

Den som vill njuta av en extra sin utsikt över hav tar sig till Hovs Hallar. Här kan du njuta av underbar panoramautsikt där du bland annat ser Hallands väderö. Ett tips på utflykt från din stuga i Torekov är också Norrvikens Trädgårdar som ligger cirka 12 kilometer från orten.

Boka boende i Torekov

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Skåne sedan många år tillbaka. Vi är glada över att kunna erbjuda flera fina semesterbostäder till dig som vill hyra boende på Bjärehalvön för semestern. Här på hemsidan finner du samtliga stugor i Torekov som har lediga perioder kvar att boka.

Du kan boka ditt boende direkt här online eller genom att ringa till oss. Vår gästservice står redo att svara på frågor kring vår stugförmedling i Torekov men kan självklart också hjälpa till om du vill boka. 

På NOVASOL hoppas vi att du kommer hitta din nästa stuga på Bjärehalvön hos oss. Kanske blir det någon av våra stugor i Torekov? Välkommen!