Stugor i Simrishamn

Hos oss kan du enkelt hyra stuga i Simrishamn, Skåne. Simrishamn ligger vid kusten och är en underbar stad med folkliv och nöjen. Här finner du ett trevligt aktivitetsutbud i kombination med skön natur. Simrishamn är den största orten på Österlen men har samtidigt en mysig småstadskänsla och sommartid så myllrar det i centrum med alla besökare till de fik och restauranger som ligger här. Österlen och Simrishamns gastronomi har under en lite längre tid fått ett ordentligt uppsving, ni kommer inte bli besvikna på det utbud som finns i området. Är du på jakt efter stugor på Österlen så är Simrishamn ett mycket bra alternativ. Välkommen till våra stugor i Simrishamn!

Stugor Simrishamn

Populära semesterhus i Simrishamn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Simrishamn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Simrishamn

Loading...

Matupplevelser på hög nivå

Här kan du avnjuta ett riktigt ålagille med alla tillbehör. Från Simrishamn utgår fisketurer för att fiska lax - det är bara och hänga på. De kulturella inslagen är många i Simrishamn och under påsken så vallfärdar tiotusentals människor till den berömda konstrundan på Österlen.

Under denna tid finner du ett flertal konstgallerier i varje by runt Simrishamn och det är en riktigt härlig upplevelse för dig som gillar konst och kultur. Det är också ett perfekt tillfälle att hyra stuga i Simrishamn på. Så får ni möjlighet att njuta av all denna prakt.

Varför inte ta en tur till någon av Österlens alla egenproducenter av mat? Att få smaka på det riktiga skånska köket är en upplevelse i sig. Runt Simrishamn och Österlen finner ni mängder av olika gårdsbutiker och gillar ni att laga mat så kommer ni inte bli besvikna. Produkterna i området håller riktigt hög standard och det är en fröjd att arbeta med dessa råvaror.

Men när magen väl har fått sitt kan du ta en tur till nationalparken Stenshuvud. Parken består främst av lövskog och i centrum står det 97 meter höga berget från vilkets topp du finner en storslagen utsikt.

Ska du hyra stuga i Simrishamn kan du även göra ett besök till Tomelilla och där besöka vad som kallas ’världens minsta museum’.

Det är även lätt att ta sig till skeppssättningen Ale stenar i Kåseberga. När ni väl är i Kåseberga så bör ni prova någon av restaurangerna som bjuder på allt vad havet har att erbjuda. Från det klassiska skånska köket till det mer internationella.

Välkommen att hyra stuga i Simrishamn

Hos oss på NOVASOL finner du ett stort utbud av stugor i Simrishamn med omnejd.

Vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1960-talet och kan idag erbjuda ett stort och varierat utbud om ni vill hyra stuga i Skåne.

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Att hyra stuga i Skåne är ett enkelt sätt att semestra. Ni bokar enkelt din stuga online eller via telefon.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Simrishamn med omnejd hos NOVASOL.

Välkommen!