Hyra stuga Båstad

Välkommen till Båstad och Bjärehalvön! Båstad, som fick sina stadsprivilegier 1462, har under historiens gång varit både betydelsefullt och stort, men även skövlats och minskat i betydelse.

Under 1900-talet kristalliserades Båstad och Bjärehalvön allt mer ut som en populär turistort och så är det än.

Här kan du uppleva både hav och skog, avkoppling och spänning. Speciellt under sommaren är Båstad och Bjärehalvön ett riktigt semesterparadis. Här finns underbara stränder, fantastisk natur och Båstad är fullt av sommargäster. Ni kan shoppa och äta gott eller hitta på roliga aktiviteter utan problem.

Ferie i Skåne

Populära semesterhus i Båstad

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Båstad

Loading...

Semesterhus med pool i Båstad

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Båstad

Loading...

Tennis, sommar och närheten till äventyr!

Att hyra stuga i Båstad och på Bjärehalvön ger dig stora möjligheter till spännande aktiviteter. I Båstad finns nordens största utomhusanläggning för tennis och här har du möjlighet att uppleva de spännande Båstad-veckorna. Under dessa veckor förvandlas Båstad till en stad full av party och tennis entusiaster. Flera spelare inom världseliten kommer hit och spelar under veckan.

Efter en spännande dag av tennis kan ni sedan slappna av och njuta av solnedgången från altanen på någon av våra stugor i Båstad.

Båstad är känt för sitt fina läge direkt vid havet med alla dess möjligheter. NOVASOLs stugor i Båstad och på Bjärehalvön ger dig fantastiska möjligheter till en semester här. Du kan vindsurfa nere i havet eller bara ligga och sola dig på den härliga stranden. Längs med kusten norrut mot Halmstad eller söderut mot Höganäs finns mängder av roliga stopp att planera in. Badplatser, gårdsbutiker, mysiga restauranger eller andra upplevelser.  

När ni är i Torekov eller Hovs Hallar så bör ni passa på att ta båten ut till Hallands Väderö och se det rikliga fågellivet.

Varför hyra en stuga i Båstad hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Båstad med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Båstad kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!