Stugor i Skillinge

Välkommen till Skillinge och våra stugor för uthyrning i området. Skillinge ligger vid havet på populära Österlen i Skåne och är därför en omtyckt plats att hyra stuga för semestern. Här njuter du av allt som Österlen har att uppleva samtidigt som du ständigt har havet som granne. 

För att boka boende i Skillinge till din semester är välkommen till oss på NOVASOL. Vi har under många år arbetat med stugförmedling i Skåne och kan idag erbjuda ett brett utbud över närmast hela landskapet. Här på hemsidan finner du vårt utbud av lediga stugor på Österlen. Bland annat då våra stugor i Skillinge. Du kan boka boende här direkt online men självklart är du också välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig med din bokning. Vi finns också tillgängliga om du har frågor kring vår stuguthyrning.

Hyr stuga nära havet i Skillinge på Österlen

Populära semesterhus i Skillinge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Skillinge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Skillinge

Loading...

Omtyckt turistort

Tätorten Skillinge ligger i Simrishamns kommun i Skåne. Även om fisket har en tradition här så är orten känt för sitt turistliv. Under sommaren kommer många besökare hit för att njuta av allt vad området har att erbjuda. Här kan du njuta av salta bad i havet men även fiske. Här längs med kusten finns ett av Sveriges bästa lägen för havsöringsfiske.

Självklart går det också att njuta av havet utan att hoppa i. Vandra eller cykla längs med kusten och njut av vackra miljöer och vyer i det skånska landskapet. Nära Skillinge ligger också många mindre platser såsom Östra Hoby, Norrkås och Gislövshammar.

Havet vid Skillinge i Skåne

Mer än sol och bad

Utöver sol och bad finns här även saker att se och uppleva i området. Ett besök till Skillinge Sjöfartsmuseum är ett tips. Här kan du ta del av fartygsmålningar och fartygsmodeller av olika slag. Skillinges historia kring segelfartyg är rik och sträcker sig från mitten av 1800-talet till mitten av 1900-talet. Museet är i en byggnad från 1858 som från början var en byskola. 

Bara några kilometer från orten (10 minuter med bil) finner du det berömda Glimmingehus. Borgen, med en historia från sent 1400-tal, anses vara Nordens bäst bevarade medeltida borg. Glimmingehus är ett av de mest omtyckta besöksmålen i Skåne och här kan du bland annat följa med på en guidad tur.

Fågelskådare uppskattar Österlen och dess fågelrikedom. Längs med kusten passerar årligen hundratusentals fåglar vilket gör Skillinge till en bra plats.

Mysig stuga i Skillinge att hyra

Boka boende i Skillinge till din semester

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning i Skåne sedan många år tillbaka. Vi arbetar med vad vi kallar för kvalitetssäkrad stugförmedling. Detta innebär bland annat att vi besöker varje stuga och semesterlägenhet innan den tas in i sortimentet. På så sätt vet både du och vi att det som visas här på hemsidan, stämmer överens med verkligheten.

När du valjer att hyra stuga i Skillinge direkt genom oss, antingen här via hemsidan eller över telefon, så ingår automatiskt vårt Trygghetspaket. I detta ingår bland annat avbeställningsskydd om du skulle bli plötsligt sjuk eller arbetslös så att du inte kan resa. En extra trygghet med andra ord. Läs mer i detalj om vårt Trygghetspaket i våra Hyresvillkor. Välkommen till Österlen och våra stugor i Skillinge!