Stugor i Örkelljunga

Upplev vacker natur i Örkelljunga och norra Skåne.

Örkelljunga, med anor från medeltiden, är en utmärkt semesterdestination för alla åldrar.

Genom att hyra en av våra stugor i Örkelljunga får du bekvämt avstånd till sol och bad, fiske och natur och kulturupplevelser alldeles runt knuten.

Ferie i Sverige

Populära semesterhus i Örkelljunga

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Örkelljunga

Loading...

Semesterhus med pool i Örkelljunga

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Örkelljunga

Loading...

Aktivitetsmöjligheter året om

I Örkelljunga och i området kring Örkelljunga finns gott om aktiviteter att hitta på. Under sommaren hittar ni vackra badplatser (både allmänna anläggningar och naturliga stränder och klippor) där ni kan njuta av semestern tillsammans. Det är aldrig långt till närmaste badvatten.

Ni som vill ha motion och äventyr under semestern hitta också många möjligheter i närheten av våra stugor i Örkelljunga. Här finns fantastisk natur och många sjöar som bjuder in till utflykter. Här finns därmed också många möjligheter till fiske. Det finns som sagt flera större och mindre fiskevatten där ni kan meta efter livliga abborrar på sommarkvällarna eller utmana gammelgäddan under blåsiga höstdagar. Flera av våra stugor i Örkelljunga erbjuder även en egen båt så att ni får bästa chansen till drömfisket. Kom också ihåg att kolla reglerna för respektive fiskevatten innan du kaster ut din lina.

Ni kan också hyra eller ta med cykeln om ni vill upptäcka naturen från någon av de fina cykellederna eller också från kanoten om ni hellre vill ta sjövägen. Genom att hyra stuga i Örkelljunga kan ni komma nära naturen, bara genom att stiga utanför dörren!

Välkommen till våra stugor i Örkelljunga

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi erbjuder stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Örkelljunga med omnejd hos NOVASOL.Välkommen!