Stugor i Ängelholm

Genom att hyra stuga i Ängelholm får du möjlighet att upptäcka underbar miljö och natur. Samtidigt finns här gott om upplevelser med gott om kultur och historia att upptäcka i den över 500 år gamla staden.

Alla våra semesterlägenheter och stugor i Skåne och Ängelholm för uthyrning, finner du här på vår hemsida. Detta givet att det finns lediga perioder kvar att boka. Med hjälp av vår filtreringsfunktion, kan du enkelt sortera fram ett boende i Ängelholm som passar just dina önskemål. Kanske reser du med hund? Klicka då i detta så visas bara stugor i Ängelholm som välkomnar husdjur. Boka sedan ditt boende direkt här via hemsidan, eller ring till oss så hjälper vi dig med din bokning. Välkommen!

Altanen till en stuga i Ängelholm

Populära semesterhus i Ängelholm

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ängelholm

Loading...

Semesterhus med pool i Ängelholm

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ängelholm

Loading...

Upplev Ängelholm

I Ängelholms kommun är centralorten Ängeholm där det bor klart flest människor. Samtidigt finns det många andra, mindre orter i kommunen. För finner du till exempel Munka-Ljungby, Strövelstorp och Hjärnarp. Den sistnämnda ligger vackert belägen och är med sitt landskap ett omtyckt besöksmål bland naturintresserade. I närheten av Munka-Ljungby kan den golfintresserade slå ut på någon av golfbanorna och i Strövelstorp kan du bland annat vandra på den fina Örjabäcksleden.

Ängelholm stad är kustnära och här har du chansen att spendera dagarna med hav och strand runt knuten. Det finns också snorkelleder i Björkhagen där ni under vattnet kan följa en naturstig som visar upp altifrån blåmusslor till krabbor och maneter.

Känner ni för omväxling finns det också många möjligheter att ta en shoppingtur på stan eller varför inte åka ut till det stora handelsområdet en bit utanför Ängelholms city. Ute på landsbygden finns massor av härliga fabriks- och gårdsbutiker. Ängelholm har också nära till det stora köpcentrumet Väla där alla de stors butikskedjorna finns.

Aktivera dig under semestern

Det finns många aktiviteter att göra i Ängelholm. Bland annat finns möjlighet att hyra kanot eller hyra en cykel och se staden från andra synvinklar. Det finns också en båttur man kan ta på Rönne å med turistbåten Laxen. Rönne ån är också känd för sitt fiske men du kan också fiska i Vege å och Västersjön. Om du är intresserad av att fiska se bara till att ni fixar fiskekort (samt kontrollerar reglerna) i de vatten som det krävs. 

Ängelholm har närhet till  Helsingborg, Båstad, Höganäs men också Halmstad. Väljer du att hyra stuga i Ängelhom, får ni därmed möjlighet att upptäcka många av de vackra städerna på västkusten, både i Skåne och Halland. Inåt land finns även närliggande orter såsom Markaryd, Skånes fagerhult, Bjuv och Perstorp.

Boka semesterboende i Ängelholm

Att hyra stuga i Skåne nära havet är populärt bland många besökare. Längs med kusten finns gott om destinationer och så också i Ängelholms kommun. Innan vi lägger ut en stuga för uthyrning här på hemsidan, besöks den först av en lokal medarbetare. Detta bland annat för att säkerställa att informationen du finner här på hemsidan, stämmer med verkligheten. Skulle en uppdatering ske efter detta, hör uthyraren av sig till oss så uppdaterar vi informationen.

Väljer du att hyra stuga i Ängelholm direkt genom oss, ingår även vårt Trygghetspaket i din bokning. Detta sker automatiskt och utan kostnad. Läs gärna mer om Trygghetspaketet i våra aktuella Hyresvillkor. Välkommen att boka din favorit i utbudet av stugor i Ängelholm.