Stugor i Trelleborg

För en semester i södra Sverige är du välkommen att bland annat hyra stuga i Trelleborg hos oss på NOVASOL. Här bor du i den allra sydligaste delen av Sverige och Skåne. Du njuter av närheten till havet samtidigt som du har ett rikt utbud på sevärdheter och aktiviteter. Besök muséum, upplev spår från vikingatiden, slå dig ner på ett mysigt café eller restaurang, eller ta dig ett svalkande dopp i de blå. Genom att hyra stuga i Trelleborg, har du alla möjligheter till en upplevelserik semester i Skåne. 

För att hyra stuga i Skåne är du välkommen till oss på NOVASOL. Sedan många år tillbaka har vi arbetat med stuguthyrning i landskapet och kan idag erbjuda ett gediget utbud på en lång rad platser. Vår egna, lokala personal besöker varje enskild semesterbostad innan den läggs till i sortimentet. Det totala utbudet, som har lediga veckor kvar att boka, kan du finna här på vår hemsida. Här kan du också boka din stuga eller semesterlägenhet i Trelleborg direkt online. Självklart är du också välkommen att ringa till oss om du hellre vill göra det.

Hyr stuga vid havet i Trelleborg kommun

Populära semesterhus i Trelleborg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Trelleborg

Loading...

Semesterhus med pool i Trelleborg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Trelleborg

Loading...

En kommun med något för alla

Trelleborg kommun ligger som tidigare nämnts i den sydligaste delen av Skåne. Här är orten Trelleborg den största i kommunen men det finns också flera andra orter här som var och en har sin charm. Här finner du Anderslöv som har såväl service som vacker kyrka. Beddingestrand, med sitt läge vid havet, är en omtyckt ort att hyra stuga. Nära Smygehamn ligger Sveriges sydligaste udde – Smygehuk – som är ett omtyckt besöksmål. I kommunen ligger även Skegire, Kurland, Klagstorp, Alstad och Västra Tommarp.

Centralorten Trelleborg är en stad som bjuder på naturområden, småbåtshamnar, badstränder, kulturella upplevelser och mycket mer. Om ni är intresserade av att ta en runda i en motionsslinga under semestern, finns det många alternativ. Bland annat finns motionsspår i Albäck och i Östervångsparken. I Albäck finns också en speciell matteslinga som är 500 meter lång där ni kan ta med er barnen och räkna matte i naturen.

Palmstaden Trelleborg

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och är känd som ”palmstaden” då Trelleborgs sydvästra infart pryds av palmer. Staden är en av Skånes äldsta städer och har en av Sveriges största hamn gällande gods och fordonstrafik. Här transporteras 1,3 miljoner människor årligen  och det är enkelt att ta sig till andra delar av Europa från Trelleborg. Färjan går till Rostock, Travemunde, Sassnitz och Swinoujscie.

Palmfestivalen i Trelleborg sker varje år i Augusti sedan år 1976 vilket kan vara värt ett besök om man är här på semester under perioden. Det kommer artister från hela världen. Andra sevärdheter i området är bland annat att besöka Beddingestrand som är ett vackert turistområde med restauranger och underbar vit sandstrand. Här erbjuder bland annat NOVASOL många semesterboenden för uthyrning.

Boka semesterboende i Trelleborg

Genom vår stugförmedling i Skåne kan du bland annat hyra stuga eller semesterlägenhet i Trelleborg för semestern. Varje semesterbostad har sin historia, sin charm och sin karaktär. Det genuina utbudet ligger till grund för unika semesterupplevelser. Detta gör att det finns något för alla. Kanske reser du med hund? Resesällskapet kanske vill bo nära hav? Eller så vill ni ha det mysigt med egen bastu och/eller braskamin. Genom vår filtreringsfunktion kan du lätta hitta ett boende som passar just er i vårt utbud av stugor i Trelleborg.