Stugor i Kävlinge

Kävlinge är en kommun där det finns mycket att göra. Med en stuga som bas, har du en utmärkt utgångspunkt för att uppleva området. Den vackra naturen, havet och aktivitetsmöjligheter såsom golf och historiska kulturupplevelser gör att du lätt kan fylla en semestervecka här. 

Genom att hyra stuga i Kävlinge, har du även en bra bas för utflykter i Skåne. Grannkommunerna Lund, Landskrona, Svalöv, Lomma och Eslövs kommun erbjuder alla sitt unika utbud. I Kävlinge kommun ligger även centralorten med samma namn som också är störst rent befolkningsmässigt. Bland övriga tätorter i kommunen finns bland annat Löddeköpinge, Hofterup och Furulund. Överlag har vi ett mycket stort utbud av stugor i Skåne vilket gör att du kan spendera en semester på en lång rad platser – stora som små. Välkommen!

Ferienhaus Kävlinge - Skåne

Populära semesterhus i Kävlinge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kävlinge

Loading...

Natur med hav och åar

När du väljer att hyra stuga i Kävlinge så får du omväxlande natur på köpet. Du får då möjlighet att uppleva forsar, dalgångar, fornlämningar från förr i tiden och pilalleer. Kävlinges landskap består av både kustremsa i väster men också vackra prommenadstråk i öster med vacker natur. 

Fiske är också en stor del av kommunen och här kan ni fiska i Saxån och Kävlingeån. Det finns också möjligheter att hyra kanot under sommarmånaderna för att ta en paddeltur på någon utav åarna. Dessutom är det tillåtet att ta med sig sin egna båt i dessa åar och det finns gott om parkeringsplatser till bilen i närheten. Fiskeplatserna är utmärkta med en blå skylt för att det så tydligt som möjligt ska synas var ni kan parkera och fiska. Kom ihåg att det alltid är viktigt att kontrollera vilka fiskeregler som gäller för respektive vatten innan du börjar fiska.

Aktiviteter i Kävlinge

Golf är också en aktivitet som är stor under sommaren, vilket även ni som ska hyra stuga kan aktivera er med. Björkenäs Golfklubb är ett exempel på golfbanor ni kan använda, där finns 12-håls bana. Ni kan också ta er till Kävlinge golfklubb för en lunch eller för en tur på golfbanan. 

Fornlämningar finns det gott om i Kävlinge. Ett exempel på platser ni kan kolla på detta är på Gillhög. Detta är en av Skånes bäst bevarade gånggrifrer från stenåldern och är väldigt vackert. Denna grav, som är fyratusen år gammal, har även använts som landmärke för sjöfarare. En annan kvarlämnad från stenåldern som är värt ett besök är Hofterupsdösen. Detta är en grav från yngre stenåldern och kallas en dös. Det finns endast ca 35 döser i Skåne kvar och det är stenkammare av stora stenblock.

Stugor i Kävlinge för uthyrning

Vill du hyra stuga i Kävlinge, oavsett var i kommunen, är du välkommen att se vårt utbud. Här på hemsidan visas det kompletta utbudet av stugor och semesterlägenheter som har lediga perioder att boka. Du kan genomföra din bokning direkt här på hemsidan eller genom att ringa till oss. Vi har arbetat med stuguthyrning i Skåne under många år och hjälper dig gärna med att få den stugsemester som du önskar. Du kan filtrera din sökning efter stugor genom att till exempel fylla i hur många sovrum ni önskar, närhet till vatten, om ni reser med hund och mycket mer. Ett tips är att fylla i de datum ni önskar resa. Då visas endast alla, för perioden, lediga stugor i Kävlinge.