Stugor i Höör

Ta del av sjö och natur med en stuga i Höör för semestern! Lugn och ro, vackra stränder och närhet till spännande Malmö. Genom att hyra stuga i Höör kan du och din familj både få en avkopplande ledighet och en aktiv semester.

Idylliska Höör ligger i hjärtat av Skåne, med lika långt avstånd till öst- och västkust. Härifrån kan ni enkelt åka på dagsutflykt till Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn eller besöka härliga stränder på Skånes sydkust.

Ska du och din familj hyra stuga här, får ni inte missa att besöka Skånes djurpark som ligger i staden. Här finns mer än 80 nordiska arter och spännande aktiviteter.

Feriehus og hytte i Höör

Populära semesterhus i Höör

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Höör

Loading...

Semesterhus med pool i Höör

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Höör

Loading...

Upptäck Skånes hjärta

Det finns många fördelar med att hyra stuga i Skåne i närheten av Höör. Utanför finns bär- och svampfyllda skogar, ett rikt djurliv och sjöar idealiska för både fiske och bad. I Skånes vackra natur kan ni koppla bort all vardagsstress och umgås tillsammans hela familjen.

Genom att hyra stuga i Höör får ni också en bra utgångspunkt för utflykter i Skånes flacka landskap.

Ni behöver inte åka långt för att stöta på sevärdheter: vid Höör finns till exempel Berggrenska gården som är en de äldsta gårdarna i trakten och Bosjökloster med sin vackra kyrka och färgsprakande trädgårdar.

Längs vägarna ligger även sevärda konstgallerier och mysiga gårdsbutiker.

Det finns också gott om aktiviteter för de som vill röra på sig under semestern. Med en av alla stugor i Höör kan ni fiska i någon av sjöarna, paddla kanot längs Rönne å, vandra längs Skåneleden eller förbättra handikappet på en av Skånes golfbanor.

Välkommen att hyra stuga i Höör hos NOVASOL

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Höör med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Höör kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!