Stugor i Svalöv

Välkommen till NOVASOL för att bland annat hyra stuga i Svalöv till din nästa semester i Skåne. I Svalövs kommun finns möjlighet till härliga naturupplevelser där Söderåsens nationalpark är en av många höjdpunkter. Med en stuga som bas kan du välja själv om semestern ska vara aktiv med många utflykter, eller bara avkopplande med lata dagar ”hemma”.

För att hyra stuga i Svalöv är du välkommen att se utbudet hos oss på NOVASOL. Samtliga våra lediga stugor i Skåne för uthyrning finner du här på vår hemsida. Här kan du också som regel boka ditt boende direkt online men det går givetvis också bra att ringa till oss. Sedan 1968 har vi arbetat med stugförmedling och har genom åren haft en lång rad glada semestergäster. Bland många fördelar att boka direkt hos oss, är att vårt Trygghetspaket med avbeställningsskydd ingår utan extra kostnad.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Svalöv

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Svalöv

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Svalöv

Loading...

Upplev Svalöv

I Svalöv kommun ligger inte bara centralorten med samma namn. Här finner du också ett antal andra orter. Här finns Teckomatorp med friluftsområdet Vallarna. Kågeröd med sin vackra kyrka. Historiska Billeberga, var man funnit spår som pekar så långt tillbaka som bronsåldern. Även orterna Röstånga och Tågarp finner du i kommunen.

I centralorten Svalöv finner du all service du behöver och har finns även sevärdheter såsom kyrkor. Svalöv har även ett biblotek för den läsintresserade och är också en mötesplats. Här kan ni låna böcker, tidningar och även gå på aktiviteter och arrangemang när det arrangeras.

Naturupplevelser i kommunen

Svalöv som kommun erbjuder något för alla. Här finns naturen som många kallar ’äkta skånsk vildmark’. Här finns även aktiviteter för alla. Några aktiviteter att göra i Svalöv är bland annat fiske där Finntorpsdammarna, Odensjön, Söderåsen och Klåverödsdammen är bra fiskevatten. 

Gillar ni att cykla på er semester finns det också här många vackra cykelvägar. På cykelvägana kan ni upptäcka området med en ny synvinkel och även hitta nya utflyktsmål. På Söderåsen finns även mountainbikebana som är väldigt uppskattad. 

Söderåsens nationalpark är ett område med väldigt vacker natur. Det är även norra Europas största sammanhängande och skyddade ädellövsskogsområde. Skåneleden passerar även detta område om ni önskar ta en prommenad på den. Cirka 25 km av Skåneledens totala 103 mils vandring finns i Svalöv. Traneröds mosse är Skånes enda orörda mosse och denna finner ni även i Svalöv. En annan unik sevärdhet är Skånes högsta punkt som ligger mellan Traneröds mosse och Magleröd. Denna punkt är 212,2 m.ö.h.

Boka stuga i Svalöv till din semester

Välkommen att boka din favorit i Svalöv för din nästa semester. Du bokar tryggt i vetskap om att alla våra stugor och semesterlägenheter i Skåne har besökts av våra egna lokala medarbetare innan uthyrningen börjar. 

För att hitta det semesterboende i Svalöv som passar just dig och ditt resesällskap, kan du använda vår filtreringsfunktion. Där fyller du i om du till exempel reser med hund, större sällskap, eller om din stuga ska vara billig (dvs. du sätter ett maxpris). Du kan även lägga till vilka faciliteter som är viktiga för dig, till exempel bastu, bubbelpool eller öppen spis. Resultatet visar då alla stugor som matchar dina kriterier och är lediga under den period du har valt. Välkommen till oss och våra stugor i Svalöv!