Hyra stuga Höganäs

Åk på en upplevelserik Skånesemester! Välkommen att hyra stuga i Höganäs med oss på NOVASOL. När ni väljer att hyra stuga i Höganäs får ni möjlighet att uppleva en mycket unik destination i Sverige. Här finns matupplevelser utöver det vanliga, vacker natur, fiskemöjligheter och kultur. Naturen i Kullaberg är spektakulär och här kommer ni inte bli besvikna.

Aktiviteterna i Höganäs är också många. Spendera dagarna på den 6 mil långa kusten antingen på en sandstrand, på klippor eller i en fiskeby!

Här finns mängder av olika gårdsbutiker där ni kan köpa närproducerade råvaror eller äta en riktigt god måltid på någon av restaurangerna i området.

Hyra stuga Höganäs

Populära semesterhus i Höganäs

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Höganäs

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Höganäs

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Höganäs

Loading...

Allt från natur till historia

Kullaberg är ett, för trakten, känt besöksmål där ni kan testa på klättring eller gå på grott-vandring. I området kan ni också spela golf med helt fantastisk utsikt över havet. Känner ni för att bada, finns det även aktiviteter i vattnet som kan locka såsom dykleder, fiske och andra vattensporter.

Är ni cykel-fantaster erbjuder Kattegattleden underbar cykling eller om ni hellre tar en promenad kan ni göra det på Kullaleden.

Kullaberg är också ett naturreservat, detta på grund av dess natur och friluftsliv. Här finns knubbsäl, pilgrimsfalk och klockgrodor som lockar turister men också djurälskare. Besök Kullabergs naturreservat för att få möjlighet att kunna se tumlaren, som är en typ av val som lever i svenska vatten bland annat vid västkusten.

Höganäs Kullabygd är som många andra kommuner i denna del av Skåne, full av fynd från förr. Här kan ni kolla på objekt från bronsåldern, keramik från tiderna då gruvorna var i full gång i området men också gamla byggnader från 1800-talet.

Byggnader som ligger i turistorterna Arlid och Mölle men också andra byar värda ett besök i området är Jonstorp, Farhult, Mjölhul och Skäret. I detta området är turismen stor.

Varför hyra stuga i Höganäs med NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige. Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, du hittar dem här! Skåne är helt fantastiskt under sommaren så ni kommer absolut inte bli besvikna!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Höganäs med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Höganäs kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!