Stugor i Bollerup

Välkommen att hyra stuga i Bollerup mitt på vackra Österlen med NOVASOL! Genom att hyra stuga i Bollerup under er nästa semester i Skåne kommer ni att kunna ta del av Österlens alla härligheter.

Ta bilen och åk på upptäcktsfärd och upplev allt som populära Österlen har att erbjuda eller bara koppla av och njut av närheten till havet.

En traditionell huvudbyggnad på en herrgård i Bollerup, Skåne

Populära semesterhus i Bollerup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bollerup

Loading...

Semesterhus med internet i Bollerup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bollerup

Loading...

Nära till det mesta

Bollerup ligger i Tomelilla kommun i Skåne, mellan Ystad och Simrishamn. Genom att hyra stuga i Bollerup har ni nära till alla Österlens sevärdheter och aktiviteter. Antingen väljer du att spendera dina lediga dagar vid havet, njuta av solen och sanden mellan tårna eller så tar ni en dagsutflykt till något mysigt ställe i närheten.

Här finns något för alla, oavsett om ni bara vill koppla av eller fylla dagarna med olika aktiviteter.

Österlen bjuder på ett vackert landskap som är perfekt att utforska på cykel, så ta en cykeltur och stanna till när ni hittar något roligt på vägen.

När ni hyr någon av våra stugor i Bollerup kommer ni enkelt att kunna utforska Österlens alla pittoreska kustsamhällen. Dessa bjuder ofta på ett vackert landskap och massor att upptäcka för dig som gillar konst och historia.

Utforska Skåne

Att hyra en stuga i Skåne innebär att det finns massor av semesterupplevelser att ta del av för alla åldrar! Med bil från Bollerup tar det ungefär en kvart till Simrishamn som är Österlens största ort.

Simrishamn är en charmig stad med folkliv och nöjen, samtidigt som där råder en mysig småstadskänsla. Sommartid myllrar det av besökare i centrum som strosar runt på de charmiga kullerstensgatorna.

När ni hyr någon av våra stugor i Bollerup har ni också nära till Ystad. Det tar ungefär 20 minuter att ta sig dit med bil.

Den medeltida stadskärnan charmar alla stadens besökare och här finns gott om mysiga gator att utforska.

Handla någon lokal läckerhet i någon av butikerna eller ta en bit att äta på någon av de mysiga restaurangerna. Det är många som förknippar Ystad med deckare eftersom Wallander-filmerna spelas in i här. Om du gillar deckare kan vi starkt rekommendera någon av stadens alla rundvandringar.

Varför hyra en stuga i Bollerup, Skåne hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Österlen, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Bollerup med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Bollerup kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!