Stugor i Åstorp

För att uppleva nordvästra Skåne under semester, är du välkommen att bland annat hyra stuga i Åstorp hos oss på NOVASOL. I kommunen finns många möjligheter till både aktiviteter och avkoppling. Ta utflykter till närliggande besöksmål, eller njut av naturen utanför husknuten. 

Våra lediga stugor i Åstorp för uthyrning finner du här på vår hemsida. Här bokar du ditt boende direkt online men du kan också ringa till oss om du önskar. Vi finns till för att hjälpa dig med din stugsemester och svarar gärna på frågor kring vår stuguthyrning i Skåne, eller hjälper dig med att boka. Väljer du att hyra stuga i Åstorp, gör du det i vetskap om att boendet har besökts av NOVASOL innan uthyrningen började, och dessutom så ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt.

Utsikt från stuga i Kvidinge i Åstorp kommun

Upplev kommunen

I Åstorps kommun ligger inte bara centralorten som delar namn med kommunen. Här finner du också Hyllinge som erbjuder shopping i köpcentrum och golf vid Lydinge GK. Här kan både hög och låghandikapparen få sig en utmaning i vacker miljö. 

I kommunen ligger också Kvidinge som har gott om besöksmål. Här finner du slottet Tommarps kungsgård, vackra Kvidinge kyrka från 1800-talet, samt Gyllenbielska hospitalet från 1700-talet. Det sistnämnda är ett av Sveriges äldsta, än bevarade, så kallade fattighus. Idag finns här ett museum öppet för besökare. Kvidinge är också känt för Kvidinge hed. Det gamla övningsfältet har idag ett ståtligt minnesmärke – Monumentet i Kvidinge – över Sveriges kronprins Karl Augusts död här 1810.

Naturupplevelser i Åstorp

Naturen är väldigt vacker i Åstorp och man kan enkelt ta en promenad genom att följa Skåneleden som startar i kommunen. Önskar man mer naturupplevelser kan ett besök på Tomarps Ene vara värt där det finns vackra ekar som täcker kullarna och igenom skogen går också Rönnö å och kanotleden, ett perfekt stopp för avkoppling. 

Dessutom finns det naturreservat i kommunen som är värda ett besök. Kalvahagen är ett reservat i kommunen, här finns lekplats och hinderbanor gjorda i enbart naturliga material. Åstorp har också många gamla byggnader och några av dem är kyrkor så som Björnekulla kyrka och Hyllinge kyrka.

Utflykter och besöksmål

Åstorp ligger i Skånes inland och har närhet till många andra större städer och fina områden. Städer i närheten är Klippan, Ängelholm, Höganäs, Helsingborg och Landskrona. Väljer du att hyra stuga i Åstorp får du möjlighet att både uppleva naturens lugn men också stadspuls i Helsingborg om så önskas. Närheten gör det möjligt för dagsturer eller varför inte ta en kväll i någon av de närliggande kommunerna för en restaurangmiddag. Det går tåg från Åstorp till Kristianstad och Helsingborg om ni vill ställa bilen hemma för en kväll ute i någon av de större städerna.

Boka boende i Åstorp för er semester

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i nästan hela Skåne. Bland alla destinationer i utbudet, finner du flera fina alternativ i Åstorp. I sökfunktionen kan du välja de kriterier som är viktiga för dig och ditt resesällskap. Kanske reser ni med hund, vill ha öppen spis, eller så är det viktigt med tvättmaskin. Gör de val som du önskar och boka sedan din favorit i vårt utbud av semesterlägenheter och stugor i Åstorp.