Stugor i Ystad

Välkommen att hyra stuga i Ystad till nästa semester!

Denna trevliga stad har en mycket vacker centrumkärna som bär på mycket historia ända sedan medeltiden!

Internationellt förknippar säkert många Ystad med deckare då Wallander-filmerna spelas in i staden. Gör ett besök på Ystad Studios Visitor Center, se på rekvisita från filmerna eller ta en funderare i Wallanders kontorsstol. Ni kan också gå på rundtur och besöka alla de olika platserna som ni säkert känner igen från filmerna.

Ystad är en fantastisk och mysig stad, speciellt om sommaren! Här ni kan ni vandra runt i denna fantastiska stad, äta riktigt god mat och ta ut på äventyr på Österlen. Missa heller inte någon av de många och stora sandstränderna som finns längs med kusten.

Detta gör Ystad till ett perfekt resmål under sommaren, våren, hösten eller vintern!

Hyra stuga i vackra Ystad

Populära semesterhus i Ystad

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ystad

Loading...

Semesterhus med pool i Ystad

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ystad

Loading...

Kultur, vingårdar och Ale stenar

Om du väljer att hyra någon av våra stugor i Ystad så finns det naturligtvis mycket mer att ta del av än bara det filmerna visar. Här finns många möjligheter till ett rikt kulturliv såsom Ystad jazzfestival, den anrika teatern och vissa år anordnas Militär Tattoo med orkestrar ifrån hela världen.

I Maria Kyrkan finns den berömda Tornväktaren som än idag blåser i sin lur varje natt och vakar över stadens medborgare.

Vill du äta gott och typiskt skånskt när du ska hyra stuga i Ystad så bör du ta en promenad till restaurangen i parken som kallas "Norra Promenaden". Här bjuds det sommartid på konserter från den fasta scenen i parken. Här kan ni bara sitta ner, lyssna på musiken eller kanske spela lite boule. I detta område av Skåne så finns det dessutom mängder av riktigt bra restauranger, i Ystad men också en bit ut i Österlen.

Att hyra stuga i Ystad innebär många möjligheter. Bland annat kan du besöka Kåseberga och ta en tur till Skeppssättningen Ale stenar. En mycket vacker fornlämning som ligger precis vid kusten. 

Köpingsbergs vingård en bit utanför Ystad. Besök en av de nordligast belägna vingårdarna i Europa och pröva deras välsmakande mousserande vin.

Besöksmålen är många i området. Bara för att nämna några så finns till exempel de olika slotten Svaneholms slott och Snoggeholms slott med deras konst och kulturpark samt sommarteater. Sandhammaren som är en av Sveriges längsta sandstränder.

Lokalkontor på plats

Sedan en tid tillbaka har vi dessutom ett eget lokalkontor på plats i Ystad. Centralt beläget vid Sankt Knuts torg och därmed också är lätt att ta sig till. Härifrån arbetar vi med att utveckla stuguthyrningen i Skåne men vi tillhandahåller även service såsom nyckelutlämning till ett antal semesterbostäder i närområdet.

Varför hyra stuga i Ystad med NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

NOVASOL har arbetat med stuguthyrning i Skåne under många år och erbjuder mängder av fantastiska semesterboenden i detta vackra landskap.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Ystad med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Ystad kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!