Stugor i Borrby Strand

Genom att hyra stuga i Borrby Strand under din nästa semester i Skåne kan du njuta av en av Sveriges vackraste sandstränder. Här har du Österlen precis utanför dörren vilket gör att du har fullt med härliga semesterupplevelser att se fram emot!

Stuga vid Borrby Strand - perfekt för badsemestern

Populära semesterhus i Borrby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Borrby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Borrby

Loading...

Bra utgångspunkt

Borrby Strand är en ort i Simrishamns kommun som ligger i Skåne. Genom att hyra stuga i Borrby Strand har du en bra utgångspunkt för att upptäcka Österlens alla härligheter. Från Borrby Strand har du ungefär en kvart med bil till populära Simrishamn som under sommartid myllrar av besökare. Här kan du strosa runt på de mysiga gatorna och äta något gott på någon av uteserveringarna.

När du hyr någon av våra stugor i Borrby Strand har du även nära till Ales stenar som är Sveriges bäst bevarade fornlämning. Det är verkligen värt mödan att promenera från hamnen upp till det populära besöksmålet som bjuder på en vacker utsikt.

Österlen har en uppsjö av sevärdheter och aktiviteter. Oavsett om du bara vill ta det lugnt eller vill fylla dina lediga dagar med olika aktiviteter kommer du trivas på Österlen, här finns något för alla! Genom att hyra stuga i Borrby Strand kan du upptäcka Österlens alla smultronställen och vi kan rekommendera att utforska Österlen på cykel då det vackra landskapet gör cykelturen till en fröjd för ögat.

Känt för sin strand

När du hyr någon av våra stugor i Borrby Strand kan du njuta av en av Sveriges vackraste sandstränder. Här är väldigt långgrund vilket gör att stranden är perfekt för barnfamiljer. Den mjuka sanden är skön att sätta fötterna i vilket gör stranden till ett semesterparadis för soldyrkare. Lek tillsammans med barnen i vattenbrynet, bygg sandslott eller plaska runt i vattnet. Genom att hyra stuga i Skåne finns det gott om badplatser att välja mellan, men Borrby strand är mångas favorit. En varm sommardag är det många som tar sig hit och tar ett svalkande dopp eller bara ligger och kopplar av i solen. Så det är bara att packa beachväskan för att sedan inta sin favoritplats i solen!

Boka en stuga i Borrby Strand hos NOVASOL

Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och idag är NOVASOL Sveriges ledande stugförmedling med ett brett utbud av stugor i Skåne. Vi besöker alltid alla våra boenden innan vi tar in dem i sortimentet, vilket gör att du tryggt och säkert kan boka din stuga i Borrby Strand hos oss. Det finns flera fördelar med att hyra din stuga hos NOVASOL. En av dem är att när du gör en bokning hos oss ingår alltid vårt Trygghetspaket, helt utan extra kostnad. Detta Trygghetspaket innebär bland annat att om du mot förmodan skulle bli sjuk eller arbetslös och inte har möjlighet att resa kan du avboka din stuga.

Behöver du hjälp med att hitta en stuga som passar dig är du varmt välkommen att ringa till oss. Annars kan du göra en sökning direkt här på vår hemsida. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Borrby Strand!