Stugor i Lomma

Väljer du att hyra stuga i Lomma finns det mycket att uppleva och göra. Önskar man en semester på stranden med sol och bad finns här en fantastisk sandstrand att tillbringa dagarna på. Välj mellan att åka till Bjärreds brygga för att bada kallbadhus, åka till Lomma strand för sol och bad eller varför inte tillbringa dagen på Habo ljung för kitesurfing och vindsurfing. 

Boka någon av våra stugor i Lomma med omnejd direkt här på vår hemsida. Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du har några frågor eller önskar hjälp med att boka boende. Alla lediga stugor och semesterlägenheter i Lomma kommun finner du här på vår hemsida. Är allting bokat? Misströsta inte. Året om åker våra lokala medarbetare runt för att finna nya stugor i Skåne att hyra ut. Därför kan det hela tiden tillkomma nya semesterbostäder i utbudet – välkommen!

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Lomma

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lomma

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lomma

Loading...

Aktiv semester vid havet i Skåne

Det är inte bara solbad på sandstranden som lockar besökare till Lomma. Kitesurfingen har kommit att bli en stor del av Lomma och de långa stränderna samt den livliga vinden har gjort det möljigt för företag att etablera kitesurfingverksamheter hät. Ta en kortare kurs eller testa på en omgång under sommarmånaderna. Eller varför inte under tidig vår och sen höst om ni väljer att hyra stuga då. Detta är något för den äventyrslystna besökaren och friluftsmänniskan.

Upplev Lomma

Alnarps park är också en härlig upplevelse i Lomma kommun. Här får ni uppleva träd, buskar, örter från hela världen. Även unika fågelarter kan ses här. Området där parken nu är, har haft träd sedan inlandsisen drog sig tillbaka för ca 10 000 år sedan. Sedan 1880, har Alnarpsparken varit en park och har idag en av sveriges största växtsamlingar. 

Söker du hellre ha en kulturell upplevelse, finns det många gamla byggnader med historia att besöka. Några exempel är Borgeby Slott och Fjelie kyrka. Borjeby slott var en stark knutpunkt under vikingatiden för handel och Fjelie kyrka är en av de äldsta kyrkorna i området och byggdes på 1100-talet. I Lomma finns även mycket att upptäcka i naturen då det finns många fina motionsspår och vandringsleder.

Boka boende i Lomma för din semester

Sedan 1968 har vi haft stugförmedling i fokus. Vår stuguthyrning i Skåne har många likheter med hur vi arbetar i övriga Europa. Varje stuga och semesterlägenhet besöks innan intag. Vårt Trygghetspaket ingår alltid vid direktbokning. Du kan alltid ringa till oss om du behöver hjälp… och detta är bara några exempel. 

Vi hoppas du kommer hitta ditt nästa semesterboende hos oss på NOVASOL. Skåne är en fantastisk destination som erbjuder allt från härliga upplevelser i naturen, till en aktiv semester med många sevrädheter och möjligheter till aktivitet. Välj mellan rapsfält och åkrar, eller sjö och hav. Besök historiska slott, eller ta en tur på cykel för att upptäcka närområdet. Genom att hyra stuga väljer du själv hur din semester ska vara. Välkommen till Skåne och någon av våra stugor i Lomma.