Stugor i Lund

Välkommen att hyra stuga i Lund med omnejd hos oss på NOVASOL. Med en charmig stadsmiljö, närhet till hav och gott om aktivitetsmöjligheter finns här alla förutsättningar till en minnesrik semester i Skåne.

Våra stugor i Lund med omnejd finner du här på vår hemsida där du också bokar din favorit direkt online. Du kan självklart även ringa till oss om du till exempel har en fråga eller vill ha hjälp med att genomföra din bokning.

På NOVASOL, har vi arbetat med att hyra ut boende i Skåne sedan flera decennier tillbaka. Idag kan vi erbjuda dig möjligheten att välja i ett brett och varierat utbud. Bland annat med närhet till Lund – välkommen!

Semester i närheten av Lund, Skåne

Populära semesterhus i Lund

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lund

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lund

Loading...

Rikt på kultur och upplevelser

Tätorten Lund finner du i sydvästra Skåne, beläget i Staffanstorps kommun. Lund är idag främst känt för Lunds underversitet som startades redan på 1400-talet. Detta var då faktiskt det första universitetet i Norden. Idag utgör studenterna närmast en tredjedel av stadens befolkning vilket gör att staden är ung till befolkningen och erbjuder mycket liv.

Lund är en gammal stad från 990-talet men spår finns från en stad tidigare än så, innan vår tidsräkning. Då tros Lund ha varit huvudort för sydvästra Skåne. Stadskärnan bjuder idag på många caféer, restauranger och shopping. Här finns också många kulturella upplevelser som gamla byggnader, katedraler och kyrkor. Stadens atmosfär bjuder in till en dag med strosande längs med gator och torg.

Lunds Domkyrka är en attraktiv sevärdheter och lockar besökare från hela Europa. Domkyrkan är Sveriges mest besökta kyrka och återfinns bland annat på en lista över Sveriges sju underverk. Är man intresserad av att experimentera är Science Center värt ett besök. Här kan hela familjen testa på naturvetenskap och teknik i experiment.

Konstfantaster kan även dem finna upplevelser i Lund. Lunds Konsthall möjliggör för alla konstfantaster att uppleva internationella verk. Dessutom kan ett besök på Skissernas museum vara värt om man är intresserad.

Trädgård till en stuga i Lund

Bas för utflykter i Skåne

Hyr du någon av våra stugor i Lund med närområde så finns det gott om möjligheter till spännande dagsutflykter. Lund är till exempel beläget med närhet till Malmö, Helsingborg och inte allt för långt till Köpenhamn.

Här finns mycket bra kommunikationer i form av bussar, tåg och vägar. Malmö ligger inte mer än 20 kilometer från Lund och har precis så bra utbud av aktiviteter som man kan förvänta sig av Sveriges tredje största stad. Tar du dig istället norrut, ungefär 55 kilometer, når du Helsingborg med allt vad kuststaden har att erbjuda.

Boka stuga i Lund för nästa semester

På NOVASOL hälsar vi dig som vill spendera en semester i någon av våra stugor i Lund varmt välkommen. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och är idag glada över att kunna erbjuda ett stort och varierat utbud för våra gäster att välja mellan. Vår egen personal i Skåne, besöker varje enskild stuga och semesterlägenhet innan den tas in i utbudet. Detta för att säkerställa att du som till exempel vill hyra stuga i Lund, får rätt information om semesterbostaden. Detta gäller all vår stuguthyrning i Skåne.

Du kan boka din favorit i vårt utbud här på hemsidan. Filtrera ditt sökresultat efter hur dina önskemål ser ut. Till exempel om du reser med hund, vill bo nära havet, eller är många personer som reser tillsammans. Välkommen till NOVASOL för din nästa semester i en av våra stugor i Lund!