Stugor i Gyllebo

Semester i Skåne med stuga i Gyllebo

Stugor i Gyllebo

Att hyra stuga i Gyllebo under din nästa semester i Skåne är en bra utgångspunkt för att utforska Österlen. Här har du nära till havet, populära Simrishamn och Österlens alla smultronställen!

Populära semesterhus i Gyllebo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gyllebo

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Gyllebo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gyllebo

Loading...

Badglada besökare

Gyllebo är en ort i Simrishamns kommun som ligger i Skåne, ungefär 1,5 mil från Simrishamn. Här finns Gyllebosjön som är en av Österlens få insjöar. Sjön och den omkringliggande bokskogen är idag ett naturreservat som bjuder sina besökare på vackra omgivningar. Sjön är näringsrik och är populär bland fiskare. Så om du hyr någon av våra stugor i Gyllebo och tycker om att fiska kan du bland annat få abborre, gädda och mört på kroken. Här finns även en fin badplats med brygga där badglada semesterfirare samlas under varma sommardagar. Om du vill koppla av riktigt ordentligt kan vi rekommendera att ta en promenad i den lummiga bokskogen - det är svårt att vara stressad när man vistas i den fridfulla naturen. Vill du hyra stuga i Gyllebo men föredrar att bada i havet tar det inte lång tid att ta sig till närmsta havsbad.

Gyllebo är även känt för sitt slott. Gyllebohus är ett slott och borgruin som har en mycket spännande historia. Genom att hyra stuga i Gyllebo kan du besöka slottet och känna historiens vingslag.

Nära till Simrishamn

Genom att hyra stuga i Skåne har du massor av semesterupplevelser att se fram emot. Det bästa är att det finns något för alla åldrar och intressen. Österlen bjuder på ett vackert landskap fyllt med smultronställen, allt från charmiga kustsamhällen till historiska sevärdheter.

När du hyr någon av våra stugor i Gyllebo har du nära till populära Simrishamn där det myllrar av besökare på sommaren. Här kan du strosa runt på de härliga gatorna, kika in i någon mysig butik och ta en bit mat på någon av uteserveringarna. Från Gyllebo är det även nära till Kivik. Det tar lite mer än 20 minuter med bil, sen är du i en värld fylld med äpplen. Det är svårt att komma hem tomhänt härifrån, det finns en risk att man handlar någon av godsakerna i musteriet.

Boka boende i Gyllebo hos NOVASOL

NOVASOL har sedan 1968 arbetat med stuguthyrning och är idag Sveriges ledande stugförmedling med ett brett utbud av stugor i Skåne. Innan vi tar in en stuga i vårt sortiment besöker vi alltid stugan för att vara säkra på att den håller kvalitén. Detta gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Gyllebo hos oss.

Det finns flera fördelar med att hyra stuga hos NOVASOL. En av dem är att vårt Trygghetspaket alltid ingår helt utan extra kostnad. Detta trygghetspaket innebär bland annat att om du mot förmodan skulle bli sjuk så att du inte har möjlighet att semestra tillsammans med oss kan du avboka din resa.

Om du behöver hjälp med att hitta en stuga i Gyllebo som passar just dig och dina behov kan du kontakta oss. Ring till oss eller skicka ett mail. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Gyllebo!