Stugor i Perstorp

Välkommen att hyra stuga i Perstorp - kommunen som ligger mitt i Skånes inland. Här finns det gott om möjligheter till aktiviteter och naturupplevelser. Hyr ni ett semesterboende här kan ni bland annat uppleva fiske, vandring, bär- och svampplockning, golf eller bad. Med andra ord finns det här utmärkta möjligheter till en härlig stugsemester i Skåne.

Hos oss på NOVASOL finner du ett gediget utbud av semesterlägenheter och stugor att hyra i Skåne. Samtliga boenden har först alltid besökts av vår egen lokala personal. Detsamma gäller för våra stugor i Perstorp. Du finner hela utbudet av semesterbostäder – som har lediga perioder kvar att boka – här på hemsidan. Här kan du också genomföra din bokning snabbt, tryggt och enkelt. Föredrar du att pratat med någon är du givetvis välkommena tt ringa till vår gästservice som kan hjälpa dig att boka samt svara på frågor kring vår stuguthyrning.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Perstorp

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Perstorp

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Perstorp

Loading...

Aktiv semester i Perstorp

Det finns som sagt gott om akternativ för den som vill vara aktiv under sin semester i Perstorp. Gällande golf finns det bangolf beläget i närheten av Ugglebadet. Badet har anläggning såväl utomhus som inomhus om ni även önskar att bada under semestern. Den som vill ”gå en runda” kan slå ut på Perstorps Golfklubb.

I Perstorp finns det fyra olika fiskeområden med möjlighet att fiska olika fiskearter. Bälingesjön, Henrikstorpssjön, Källtorpsdammarna och Ybbarpssjön. Alla fyra sjöarna kräver fiskekort. Som alltid rekommenderar vi att kontrollera reglerna för respektive fiskevatten, innan du sätter igång med ditt fiske.

Söderåsens nationalpark

Söderåsens nationalpark ligger inte långt ifrån Perstorp. Här kan ni uppleva vacker natur och underbara vandringsleder. Ni kan välja att få en guidad tur i parken eller uppleva den själva. Det finns också möjligheter till att uppleva naturreservatet på en hästrygg eller på en cykel då det finns cykelleder. Ta även med badkläder då det under sommaren finns möjligheter till ett dopp i någon av parkens fina badplatser. De mest populära platserna i denna nationalpark är Skäralid, Kopparhatten, Hjortspåret och Lierna som personalen på parken rekomenderar starkt ett besök.

Boka boende i Perstorp för din Skånesemester

Att hyra stuga i Skåne är ett utmärkt sätt att få en genuin semester där du själv avgör vad semestern ska innehålla. Ska det vara en aktiv semester fylld av utflykter? Eller bara lata dagar i stugan där ni samlar batterierna till vardagen? Det valet gör du helt själv. 

Som utgångspunkt hoppas vi att du hittar ditt boende hos oss på NOVASOL. Vi har arbetat med stugförmedling sedan många decennier tillbaka och kan idag erbjuda många olika typer av semesterbostäder. I vårt utbud av stugor i Perstorps kommun, finner du fler aolika alternativ. Som på övriga resmål bär här varje stuga på sin historia och har sin speciella charm. Använd gärna sök- och filtreringsfunktionen för att lättare hitta fram till en stuga som passar just dig och ditt resesällskap. Välkommen till oss på NOVASOL och våra stugor i Perstorp!