Stugor Tomelilla

Upplev en naturnära semester i Tomelilla på fantastiska Österlen. Välkommen till en semester i vacker skånsk natur. Tomelilla kommun är beläget på Österlen vilket gör att du kan njuta av allt vad området har att erbjuda.

Från konst och kultur, till natur och sevärdheter. Men också mat av riktigt hög kvalité!

Upptäck Brösarps backar i Tomelilla

Populära semesterhus i Tomelilla

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tomelilla

Loading...

Semesterhus med panoramautsikt i Tomelilla

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tomelilla

Loading...

Upptäck Tomelilla kommun

I kommunen är den största tätorten Tomelilla också centralort. Det finns dock gott om andra fina orter och byar väl värda att besöka. Till exempel finner du här Brösarp som förmodligen låter bekant hos många på grund av Brösarps backar.

Backlandskapet som omger Brösarp är mycket vackert och är därför också en av Österlens mer kända attraktioner. Den vackra naturen i Brösarp har också gjort att såväl långfilmer som reklamfilmer spelats in här.

Besök också Smedstorp där du finner såväl kyrka som slott. Det sistnämna uppfördes redan på 1400-talet men är dessvärre inte tillgängligt att gå in i för allmänheten.

I kommunen ligger också orterna Onslunda, Lunnarp, Spjutstorp och Skåne-Tranås. Den sistnämnda med en historia som sträcker sig så långt tillbaka som 700-talet.

Aktiviteter och sevärdheter

Då Österlen präglas av både konst och kultur finns det mycket att upptäcka under en semester här. Besök någon av de många ateljéerna och utställningarna. Kanske satsar du på att hyra stuga i Tomelilla under den årliga konstrundan?

Då kommer många besökare hit för att njuta av vacker och inspirerande konst.

Då du befinner dig i Skåne, finns det självklart också många slott och borgar i din närhet. Besök till exempel Bollerups Borg från slutet av 1400-talet, eller se Tosterups slott med dess vackra omgivningar.

Varför hyra en stuga i Tomelilla med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Skåne, ni hittar dem här! Är ni nyfikna på våra stugor på Österlen finner ni dem här.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Tomelilla med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Tomelilla kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!