Stugor i Jämtland att hyra

Drömmer du om att hyra stuga i Jämtland? NOVASOL har många härliga stugor i Jämtland där du kan njuta av naturen året runt. Söker du stuguthyrning i Jämtland, kan du boka din stuga här online eller över telefon.

Natursköna Jämtland är ett av Sveriges största län till ytan. Länet består av delar från landskapen Jämtland, Härjedalen, Hälsingland, Ångermanland, Dalarna och Lappland. Här finns den stora nationalparken Sonfjället samt sjöarna Storsjön, Kallsjön och Ströms Vattudal. Våra stugor i länet ligger främst nära orter som Vemdalen, Åre och Ljungdalen.

Hyr stuga i vackra Jämtland

Populära semesterhus i Jämtland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Jämtland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Jämtland

Loading...

Njut av allt naturen har att erbjuda

Tänk att vakna utvilad i en av alla härliga stugor i Jämtland, äta frukost ute, lyssna på fågelsången och inte ens se skymten av en människa. Ska du hyra stuga i Jämtland kan du se fram emot många sköna stunder ute i naturen. Är det sommar kan du följa någon av alla vandringsleder i området, plocka bär och svamp, fiska i något av alla vattendrag, cykla eller utforska nationalparken Sonfjället.

Är det vinter när du hyr en av våra stugor i regionen så kan du åka slalom i till exempel Åre, Funäsdalen eller Vemdalen. Det finns även många möjligheter att åka långfärdsskridskor, snöskoter eller längdskidor. Oavsett säsong finns det alltid en anledning att hyra stuga i Jämtland. Reser du med barn kommer de att älska Frösö Zoo och äventyrsbadet Storsjöbadet.

Ska du hyra stuga i Jämtland måste du också försöka få en skymt av Storsjöodjuret. Storsjöodjuret har observerats i Storsjön sedan 1800-talet, men ännu har ingen lyckats fånga det mytomspunna odjuret. Är du intresserad av Storsjöodjuret kan du besöka Jämtlands läns museum där du kan se den specialkonstruerade fångstsaxen som skulle ha fångat odjuret.

Ett klick närmare naturen i Jämtland

NOVASOL grundades under slutet på 60-talet och är i dag Sveriges största stugförmedling. Är det stuguthyrning i Jämtland du är välkommen att se vårt utbud. Vill du hyra stuga i Sverige, kan du bläddra mellan våra stugor och lägenheter på hemsidan och välja den som passar dig bäst. Med några få undantag, kan samtliga stugor bokas direkt online. Med andra ord behöver du i regel inte göra en förfrågan för att sedan behöva vänta på svar eller acceptans. Hyr du stuga genom oss, ingår även ett trygghetspaket. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Jämtland!