Stugor i Åre

Genom att hyra stuga i Åre under din nästa semester i Jämtland kommer du att kunna njuta av fartfyllda skidbackar, täta skogar och härliga naturäventyr. De flesta förknippar området med snö, vinter och skidåkning men om du hyr någon av våra stugor i Åre kommer du att upptäcka att här finns så mycket mer än så!

Ferienhaus Åre

Populära semesterhus i Åre

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Åre

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Åre

Loading...

Skidåkning i världsklass

Åre finner du ungefär i mitten av Sverige, i Åre kommun i västra Jämtland. Som resmål är Åre framförallt känd för skidåkning och erbjuder backar i världsklass. I Åre finns tre olika skidområden med varierad skidåkning. Oavsett om du är nybörjare eller en rutinerad skidåkare kommer du hitta en backe som passar dig. Här finns även backar för alla åldrar så även de små kan få testa att ta sig fram på skidorna. I området finns gott om aktiviteter för barn, vilket gör att många barnfamiljer trivs här.

Befolkningsmässigt är Åre litet, men under vinterhalvåret myllrar det av besökare i området. Generellt sett bor du lugnt och avkopplat i våra stugor i Jämtland då här är glesbefolkat men under vintermånaderna då det är högsäsong är här liv och rörelse.

Naturupplevelsernas mecka

Att hyra stuga i Åre är inte bara ett alternativ under vintern. Även under sommarmånaderna finns här gott om härliga semesterupplevelser att ta del av. Det fantastiska landskapet gör att många av aktiviteterna är naturfokuserade. Att spendera en sommar i fjällen innebär att du kan vandra, cykla eller ta ett dopp i någon av de vackra sjöarna. Om du vill se Åre från ovan kan du åka linbana och svischa fram 60 meter upp i luften över Åreskutans vackra natur. Så oavsett ålder eller intresse kommer du att kunna uppleva spännande aktiviteter i magisk vacker natur genom att hyra stuga i Åre.

Hyra stuga i Åre med NOVASOL

Sedan 1968 har vi arbetat med stuguthyrning och idag är vi Sveriges ledande förmedlare av privatägda stugor. Vi har kvalitetssäkrat alla våra boenden, vilket innebär att vi alltid besöker alla våra stugor innan vi tar in de i vårt sortiment. Detta gör vi för att vara säkra på att våra stugor håller den kvalitén som våra gäster efterfrågar, vilket gör att du tryggt och säkert kan hyra stuga i Jämtland hos NOVASOL.

Det finns flera fördelar med att hyra en privatägd stuga under din semester. Du kan känna dig som hemma fast du är borta. Du får friheten att bestämma helt själv över din dag och hur du ska spendera den. Vill du spendera dagen i backen eller bara stanna hemma och mysa framför brasan? Det är du bestämmer!När du hyr en stuga genom oss ingår alltid vårt Trygghetspaket, helt utan extra kostnad. Detta paket innehåller bland annat avbokningsskydd om du blir sjuk och inte har möjlighet att resa.

Gör en sökning direkt här på vår hemsida för att se alla våra stugor i Åre. Givetvis är du varmt välkommen att ringa till oss så hjälper vi dig att hitta en stuga som passar just dig och dina behov. Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Åre!