Stugor i Funäsdalen att hyra

Funäsdalen är vacker vinter som sommar. Här kan ni kasta er utför slalombackarna, åka skoter, vandra eller upptäcka trakten från hästryggen. Att hyra stuga i Funäsdalen via NOVASOL är början på en skön och avkopplande semester i natursköna omgivningar.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Semester i Härjedalen

Funäsdalen är en del av Funäsfjällen och ligger i Härjedalen i Jämtland. Området är känt för sina fantastiska möjligheter till utförsåkning. Funäsdalsberget har pister för alla nivåer och från toppstugan har ni en panoramautsikt över fjällen, skogarna och Funäsdalen. Det finns även många härliga spår för längdåkning.

Om ni ska hyra stuga i Funäsdalen under sommaren uppenbarar sig ett fantastiskt landskap när snön smält bort. Här kan ni vandra bland bergen, rida, cykla, paddla kanot genom vildmarken eller fiska röding i någon av 200 fjällsjöar.

Det finns bra anledningar att tillbringa semestern i någon av NOVASOLs stugor i Funäsdalen. I Jämtland kan ni njuta av lugnet, stillheten och naturen. Genom att hyra stuga i Funäsdalen slipper ni trängas med andra och familjen kan njuta av att göra roliga aktiviteter tillsammans.

En egen stuga i Jämtland betyder frihet. Ni får själva bestämma över era vanor och kan välja om ni vill laga mat i ert eget kök eller ta er till någon av restaurangerna i trakten. Det finns både pengar att spara och härliga stunder att uppleva. En egen stuga blir en trygghet i äventyret och en bra bas för utflykter.

Hyr någon av våra stugor i Funäsdalen

Är du intresserad av att uppleva naturen, kan du hyra någon av våra stugor i Jämtland. NOVASOL har många års erfarenhet av stugförmedling i Sverige och vi är alltid lyhörda inför våra kunders önskemål. På vår hemsida kan ni själva söka stugor i Funäsdalen efter era egna önskemål. NOVASOL har ett unikt utbud stugor i norra Sverige som passar både par, kompisgäng och familjer.

Att hyra semesterbostad genom NOVASOL betyder trygghet. I hyresbeloppet ingår ett trygghetspaket utan extra kostnad. NOVASOL finns med er hela vägen. Vår kundtjänst svarar mer än gärna på frågor om våra stugor i Funäsdalen och om ni mot all förmodan skulle få problem, kan ni alltid ringa till oss. Ha en skön semester!